[Uitgelicht] LEGO Ideas 1930’s English Cottage

1
2883
LEGO Ideas 1930's English Cottage

Op de redactie van Bouwsteentjes zijn we fan van LEGO Ideas. Helaas krijgt niet elk project evenveel aandacht, en daarom lichten we elke week een LEGO Ideas project uit. In deze editie de LEGO Ideas 1930’s English Cottage door Mukkinn.


LEGO Ideas 1930’s English Cottage

LEGO Ideas 1930's English Cottage

Het drukke stadsleven zorgt dagelijks voor stress en doet verlangen naar rust. Dit moet Mukkinn gedacht hebben bij het ontwikkelen van dit typisch Engels huisje op het platteland. Het project zit boordevol details die zowel aan de buiten- als binnenkant te vinden zijn. Het oog wilt ook wat en hierdoor worden er verschillende kleuren gebruikt die samen voor een passend geheel vormen. Zo zorgen de rode rozenstruik en de roze bloesems voor een leuke afwisseling. Binnenin is een volledig ingericht interieur te vinden. Het project is daarnaast voorzien van een motor met zijspan, drie Minifiguren en een hond.

Of het project ooit het levenslicht zal zien als echte LEGO Ideas set is geheel onduidelijk. Mocht je enthousiast zijn geworden dan kun je het project voorzien van je stem zodat het kans maakt om als LEGO Ideas set uitgebracht te worden. Stemmen kun je doen op deze pagina.


Jouw mening telt!

Wat vind jij van dit project en ben jij van plan je stem uit te brengen, of heb je dat inmiddels al een keer gedaan? Laat het weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Alles over het LEGO VIP programma lees je hier!
– Alles over de geschiedenis van het LEGO logo!
– Op deze pagina vind je handige links naar andere websites