[Uitgelicht] LEGO Ideas 145 Boulevard Station

4
2394

Op de site van LEGO Ideas staan veel projecten die meer aandacht verdienen dan dat ze nu krijgen. Om deze projecten wat meer in de spotlights te zetten, lichten we regelmatig een LEGO Ideas project uit op Bouwsteentjes.info. In deze editie het Ideas project van Bricky_Brick, Boulevard station.


LEGO Ideas 145 Boulevard Station

LEGO Ideas 145 Boulevard StationEen belangrijk onderdeel in een grote stad, is de mogelijkheid te verplaatsen door middel van openbaar vervoer. Het station en de gebouwen zijn in dezelfde periode gebouwd. Hierdoor loopt het spoor tussen de twee gebouwen door. Dit geeft met name in dit project een erg passend en mooi resultaat. Niet enkel de buitenkant is volledig gedetailleerd maar ook nog eens modulair ingericht. Door de verdiepingen van de gebouwen af te nemen, wordt de volledig ingerichte binnenkant onthuld. Om wat meer leven op straat te brengen komt deze inzending met zes Minifiguren.

Mocht je enthousiast zijn geworden, dan kun je het project voorzien van je stem zodat het kans maakt om als LEGO Ideas set uitgebracht te worden. Je kunt je stem uitbrengen op deze pagina.


Jouw mening telt!

Wat vind jij van dit project? Ben jij van plan je stem uit te brengen, of heb je dat inmiddels al gedaan? Laat het weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Op deze pagina vind je alle aankomende LEGO Evenementen!
– Groot aanbod aan LEGO MOC’s vind je hier!