Uitgelicht: Boost your Bricks

14
1837
Boost your Bricks

Stel je bent van plan een station te maken en je wilt graag de Nederlandse spoorwegenkaart gebruiken, je hebt een Star Wars MOC gemaakt en wilt daar graag wat visuele aspecten aan toe voegen, of misschien wil je graag wel die mooie exclusieve LEGO sets voorzien van een standaard met begeleidende informatie. Dit alles kun je nu doen met de stickers van Boost your Bricks.

Boost your Bricks

Boost your Bricks

Bij Boost your Bricks is het het doel om de LEGO fans te voorzien van stickers die een extra dimensie geven aan je MOC’s of je sets die je ter display hebt staan. Het aanbod is divers en er is voor ieder wat wils. Een extra voordeel tegenover beprinte LEGO steentjes is dat de stickers stukken goedkoper zijn en je ze op een later moment eventueel kunt verwijderen of vervangen. We hebben een aantal stickers voor jullie uitgelicht, wie weet zit er wel iets tussen wat jij goed kunt gebruiken.

LEGO Exclusives Display Stickers

De UCS sets van LEGO worden doorgaans geleverd met een sticker die je kunt gebruiken op de bouwbare dispay die in de sets zitten. Helaas is het zo dat LEGO niet alle exclusieve sets voorziet van een sticker en standaard. Boost your Bricks heeft daar een oplossing voor in de vorm van custom LEGO UCS stickers. Denk hierbij aan stickers voor de nieuwe Taj Mahal, de Joker Manor, Big Ben, Firehouse Headquarters of zelfs de Assembly square. Het enige wat jij hoeft te doen is een mooi display te bouwen waarop je de sticker kunt aanbrengen.

Stickers voor je MOC’s

Als je een MOC maakt en daarin bijvoorbeeld een slager, supermarkt, fastfoodrestaurant of zelfs een station verwerkt, dan kan het handig zijn dat je deze MOC’s kunt voorzien van wat meer uitstraling. De MOC stickers van Boost your Bricks geeft je deze mogelijkheid. Ze hebben stickers voor een slager, supermarkt, de BrickBurger (fastfood), spoorwegenkaart, vertrektijdenbord voor op een vliegveld, een te koop bord voor een huis, Imperial wall stickers voor in een Death Star MOC, en nog meer. Ze bieden sinds kort ook Minifigure displayframes aan die voorzien zijn van een sticker met studs als achtergrond.

Win een setje stickers!

We hebben van Boost your Bricks een aantal sticker mogen ontvangen die we aan jullie weg mogen geven. Dit zijn in totaal 23 stickers die jij vast wel ergens voor kunt gebruiken. We geven in totaal 5 pakketjes weg, twee via de website en drie op onze Facebookpagina. Wat jij daarvoor moet doen is laten weten wat jij van Boost your Bricks vindt. Simpeler kunnen we het niet maken. Wil je liever meedoen met de winactie op Facebook dan kun je onze Facebookpagina hier vinden. Je kunt meedoen tot zaterdag 2 december 19:00 uur.

Boost your Bricks

Momenteel kun je korting krijgen op je bestelling, de code is ByBWinter2017 en is geldig tot en met 31 december 2017. De mannen van Boost your Bricks zijn druk bezig met het ontwerpen van nieuwe stickers en het aanbod zal daarom de komende tijd flink uitgebreid worden. Houdt hun website in de gaten: www.boostyourbricks.com.


Jouw mening telt!

Wat vind jij van de stickers van Boost your Bricks en denk jij dat je de stickers goed kunt gebruiken voor je MOC of sets ter display? Laat het ons vooral weten in een reactie onder dit artikel. Zoals gezegd verloten we twee setjes met stickers onder de reacties 😉

Wist je dat:

– We elke maand een polybag verloten onder alle reacties van die maand op de website?
– We een LEGO Winkelpagina hebben met LEGO winkels in de Benelux?
– We een LEGO aanbiedingenpagina hebben met de beste deals die er momenteel zijn?
– Je op deze pagina veel gave LEGO MOC’s kunt vinden?
– We een LEGO Woordenboek hebben met alle termen die jij moet weten als LEGO fan?

Dit is een gesponsord artikel