[Uitgelicht] Beprinte LEGO steentjes van Mijnblokje

3
1605
Mijnblokje

Vanochtend kon je hier op Bouwsteentjes.info lezen dat LEGO momenteel een LEGO Minifigure Factory aan het testen is in Kopenhagen. Nu is het bedrukken van Minifigs en LEGO onderdelen niet iets wat nieuws is. Al jaar en dag bedrukt Mijnblokje al LEGO onderdelen en gezien niet iedereen de kans krijgt om op korte termijn gebruik te maken van de Minifigure Factory, willen we de diensten van Mijnblokje kort uitlichten.

Mijnblokje.be

Bij Mijnblokje kun je bijna elk LEGO onderdeel wel voorzien van een personal touch. Denk hierbij aan een naam, datum, verjaardag, bruiloft, communiefeest en bedankjes. Maar ook kun je hier terecht voor prints in de vorm van boekenkasten, straatnamen, automaten, duurmatten, MP3 spelers en meer. Je kunt ook een eigen gemaakte print of een familiefoto op een steentje laten drukken.

De prijzen van de prints lopen uiteen en je dient rekening te houden met een gemiddelde verzendtijd van twee weken vanwege gepersonaliseerde steentjes. De prints zijn van hoge kwaliteit en er wordt zowel naar Nederland als België verzonden. De kosten hiervan zijn €5 binnen België en €8 naar Nederland. Er worden alleen LEGO steentjes gebruikt. Om een goed idee te krijgen van de mogelijkheden kun je Mijnblokje.be bezoeken.


Jouw mening telt!

Wat vind jij van de diensten van Mijnblokje en zou jij het overwegen gebruik te maken van hun diensten of laat jij je LEGO liever bedrukken door LEGO zelf als je die mogelijkheid had gehad? We lezen het ook graag als je al ervaring hebt met Mijnblokje.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Alles over het LEGO VIP programma lees je hier!
– Alle LEGO winkels van NL/BE vind je op onze LEGO Winkelpagina!
– Alles over de geschiedenis van het LEGO logo!
– Dit LEGO Woordenboek maakt van jou binnen no time een LEGO expert!
– Op deze pagina vind je handige links naar andere websites!