[Aanbieding] Tijdelijke LEGOLAND Billund Resort aanbieding

0
4599
Tijdelijke LEGOLAND Billund Resort aanbieding

Het jaar is nog maar net begonnen, maar menig gezin moet nu al rekening houden met de nodige vakanties. Mocht je van plan zijn dit jaar naar LEGOLAND Billund te gaan, dan zijn er momenteel erg mooie aanbiedingen waarvan je kunt profiteren.

Tijdelijke LEGOLAND Billund Resort aanbieding

LEGOLAND verblijfskortingen header

Als je in de actieperiode een reis naar LEGOLAND Castle Hotel, Hotel LEGOLAND, vakantiepark Lalandia Billund of vakantiepark LEGOLAND Holiday Village boekt, krijg je een gratis resortpas t.w.v. €89 per boeking, een gratis LEGO cadeau t.w.v. €59, unieke verblijfskortingen en een gratis Be Happy Pass. Deze aanbieding is geldig tot 1 april en is exclusief bij TUI te vinden op deze pagina. Je kunt wel alvast boeken voor een vakantie later dit jaar. Omdat dat nogal wat info is hebben we het hieronder kort voor je op een rijtje gezet met uitleg.

  • Gratis LEGO cadeau t.w.v. €59 (bij aankomst en 1 per boeking)
  • Gratis Be Happy Pas (voordeel op attracties, winkels, restaurants in de omgeving). Meer info over de resortpas vind je op www.tui.nl/legoland/passen/
  • Exclusieve en unieke verblijfskortingen (tijdens vakantieperiodes)
  • Bij een boeking voor 1 april 2020 krijg je gratis een resortpas t.w.v. €89
    • Resortpas geeft toegang tot het LEGOLAND pretpark, GIVSKUD ZOO en Lalandia binnenspeeltuin Monky Tonky Land en Aquadome.

Wat het LEGO cadeau is durven we niet te zeggen, laat het dan ook een verrassing zijn. De Be Happy Pas geeft voordeel op diverse attracties, winkels en restaurants in de omgeving. De resort-aanbiedingen gelden voor de LEGOLAND hotels (waaronder het nieuwe LEGOLAND Castle Hotel), alsook Lalandia Billund en Ribe Byferie. Denk hierbij aan 3 dagen boeken voor de prijs van 2, en verlaagde prijzen.  De resortpas krijg je als je boekt bij één van de accommodaties binnen het LEGOLAND Billund Resort. De verblijfskortingen kunnen aardig wat geld besparen, maar daarvoor dien je wel in de vakantieperiodes te gaan (zie overzicht hieronder).

LEGOLAND verblijfskortingen overview

De aanbiedingen zijn geldig tot 1 april 2020. Je kunt wel boeken voor een vakantie in bijv. de zomervakantie of herfstvakantie. Hierdoor profiteer je van de verblijfskortingen en de overige extra’s, maar hoef je niet al in de eerste helft van 2020 op vakantie. Ideaal als je later dit jaar graag op vakantie wilt gaan.
Laat van je horen!

Wat vind jij van deze LEGOLAND aanbiedingen en ben je van plan te gaan profiteren, of gaat jouw vakantie elders genoten worden? Laat het weten in een reactie onder dit artikel of via social media.