[Aanbieding] Tijdelijke LEGOLAND Billund Resort aanbieding

1
2787
Tijdelijke LEGOLAND Billund Resort aanbieding

Het jaar is nog maar net begonnen, maar menig gezin moet nu al rekening houden met de nodige vakanties. Mocht je nou van plan zijn dit jaar naar LEGOLAND Billund te gaan, dan zijn er momenteel erg mooie aanbiedingen waarvan je kunt profiteren. De aanbiedingen zijn tijdelijk geldig.


Tijdelijke LEGOLAND Billund Resort aanbieding

Als je in de actieperiode een reis naar LEGOLAND Castle Hotel, Hotel LEGOLAND, vakantiepark Lalandia Billund of vakantiepark LEGOLAND Holiday Village boekt, krijg je een gratis resortpas t.w.v. €85 per boeking, een gratis LEGO cadeau t.w.v. €59, unieke verblijfskortingen en een gratis Be Happy Pass. Deze aanbieding is geldig tot 31 maart en is exclusief bij TUI te vinden op deze pagina. Je kunt wel alvast boeken voor een vakantie later dit jaar. Omdat dat nogal wat is hebben we het hieronder kort voor je op een rijtje gezet met uitleg.

Tijdelijke LEGOLAND Billund Resort aanbieding

  • Gratis LEGO cadeau t.w.v. €59 (bij aankomst en 1 per boeking)
  • Gratis Be Happy Pas (voordeel op attracties, winkels, restaurants in de omgeving)
  • Exclusieve en unieke verblijfskortingen (tijdens vakantieperiodes)
  • 2=1 aanbieding LEGOLAND familiepas (twee dagen voor de prijs van één)
  • Bij boeking voor 31 maart 2019 gratis een resortpas t.w.v. €85
    • Resortpas geeft toegang tot het LEGOLAND pretpark, GIVSKUD ZOO en Lalandia binnenspeeltuin Monky Tonky Land en Aquadome.

Tijdelijke LEGOLAND Billund Resort aanbieding

Wat het LEGO cadeau is weten we niet te vertellen, laat het dan ook een verrassing zijn. De Be Happy Pas geeft voordeel op diverse attracties, winkels en restaurants in de omgeving. De 2=1 aanbieding is geldig op de familiepas (max 5 personen). Koop je het 1-dag ticket voor een bezoek aan het park in de periode van 22/4-12/5, 11/6-23/6, 11/8-6/10 en 20/10-31/10, dan kun je de 2e dag het park gratis bezoeken. De resortpas krijg je als je boekt bij één van de accommodaties binnen het LEGOLAND Billund Resort. De verblijfskortingen kunnen aardig wat geld besparen, maar daarvoor dien je wel in de vakantieperiodes te gaan (zie overzicht hieronder).

Tijdelijke LEGOLAND Billund Resort aanbieding

De aanbiedingen zijn geldig tot 31 maart 2019 en zijn exclusief bij TUI te vinden op deze pagina. Je kunt echter profiteren en boeken voor een vakantie in bijv. de zomervakantie of herfstvakantie.


Jouw mening telt!

Wat vind jij van deze LEGOLAND aanbiedingen en ben je van plan te gaan profiteren, of gaat jouw vakantie elders genoten worden? Laat het weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Alles over de geschiedenis van het LEGO logo!
– Word een LEGO expert met dit handige LEGO Woordenboek!

Dit artikel bevat affiliate/gesponsorde links