The LEGO Book Exclusive Brick

0
2786
The LEGO Book Exclusive Brick

Enige tijd geleden kon je hier op Bouwsteentjes lezen dat The LEGO Book wederom een nieuwe uitgave zal krijgen en ditmaal met een exclusief LEGO steentje. DK heeft de eerste afbeelding van dit steentje gedeeld. Meer informatie over The LEGO Book Exclusive Brick lees je hieronder.

The LEGO Book Exclusive Brick

The LEGO Book

Met The LEGO Book: New Edition haal je als het ware een geschiedenisboek over LEGO als bedrijf en haar producten in huis. Het boek neemt je mee naar het begin van LEGO toen ze nog houten speelgoed maakten en hoe het LEGO steentje uiteindelijk is ontstaan. Maar ook de diverse thema’s, films, games en Minifigures worden uitgebreid besproken.

Deze speciale uitgave van het boek is volledig geüpdatet en bevat leuke feitjes en wetenswaardigheden en staat stil bij het 60 jarige bestaan van het LEGO steentje en het 40 jarige bestaan van de LEGO Minifigures. Het boek bevat een exclusieve LEGO steen die het verzamelen waard is.

The LEGO Book The LEGO Book The LEGO Book

The LEGO Book: New Edition Pre-order

Het boek zal op 4 oktober in de winkels liggen (Engelstalige versie) en via de onderstaande verkooppunten kun je het boek alvast bestellen zodat je hem op de dag van release in huis hebt liggen.

amazon.de Logo
Amazon.de
Bol logo Bol.com

The LEGO Book exclusive brick


Jouw mening telt!

Wat vind jij van dit boek en ben jij van plan dit boek aan je verzameling toe te voegen of laat je hem aan je voorbij gaan? Laat het ons weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Op deze pagina vind je handige links naar andere websites!
– Alle huidige LEGO aanbiedingen vind je hier!

Dit artikel bevat affiliate/gesponsorde links