[Kerstspecial] Skating Penguin door JK Brickworks

1
997

JK Brickworks staat bekend om zijn toffe kinetische MOC’s, en natuurlijk een aantal succesvolle LEGO Ideas projecten. Een aantal van zijn MOC’s zijn helemaal in kerstsferen. Zo heeft hij al een Elf Workshop en een gemotoriseerde slee met rendieren gemaakt. In dit artikel lichten we zijn schaatsende pinguïn MOC uit. De instructies en onderdelenlijst zijn gratis te downloaden en vind je onderaan het artikel.


Skating Penguin

De MOC is hieronder in beweging te zien. De techniek erachter wordt uitgelegd door Jason. Eerlijk is eerlijk, het is een leuk bedachte MOC. Mocht je het model ook willen bouwen, dan kun je gebruik maken van de gratis bouwinstructies voor de pinguïn en de Ellipspasser. De berg met sneeuw en het ijs zul je zelf moeten bouwen, maar de basis waar het allemaal om draait heb je dan in ieder geval staan.

Jason en Kristal bieden de instructies en onderdelenlijsten van de pinguïn en de Trammel of Archimedes (Ellipspasser) gratis aan. Succes met bouwen!

Skating Pengiun:

Trammel of Archimedes (Ellipspasser):


Jouw mening telt!

Ben jij enthousiast geworden van deze MOC en ben je van plan hem te gaan bouwen? Mocht je hem al hebben gebouwd dan lezen we dan natuurlijk ook graag 😉 Laat het weten in een reactie hieronder of via social media.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Alles over het LEGO VIP programma lees je hier!
– Alle LEGO winkels van NL/BE vind je op onze LEGO Winkelpagina!