Sjoerd van Vliet heeft jou nodig voor zijn onderzoek

3
1614
Onderzoek kopen van LEGO Technic

Sjoerd van Vliet geniet aan de Hogeschool in Rotterdam een opleiding Ondernemen. De focus ligt op de verkoop van LEGO en in het bijzonder LEGO Technic. Voor zijn afstudeerproject heeft hij jouw hulp nodig. Sjoerd heeft gekozen voor een desk- en fieldresearch in de vorm van een enquête. Hij heeft ons benaderd om te zorgen dat hij genoeg resultaten kan verzamelen voor zijn afstudeeropdracht. Daar helpen we natuurlijk graag mee.

Onderzoek kopen van LEGO Technic

De enquête zal als doel hebben weten te komen wat zijn doelgroep precies zoekt en waar hij op in kan spelen met een eigen onderneming. De eerste vragen zijn vrij kort; leeftijd, wat wordt er gebouwd, in welk formaat en in welke kleur. De vragen daarna hebben betrekking op waar er gekocht wordt en de keuze voor bepaalde winkels. Ook wil hij meer weten over het prijstechnische aspect waar de LEGO fans naar kijken. Eveneens is hij benieuwd naar de afhandeling van aankopen via marktplaats. Sjoerd is op zoek naar personen die met LEGO Technic bouwen. Als dank wordt er onder de deelnemers een tegoedbon verloot van €25 die je bij hem en zijn webshop kunt besteden.

De enquête is in te vullen via Google Docs via deze link: Onderzoek kopen van LEGO Technic

Laat van je horen!

Heb jij de enquête ingevuld, heb je vragen aan Sjoerd of wil je een opmerking achterlaten. Laat het dan weten in een reactie hieronder. Wellicht dat Sjoerd ook uit de reacties extra info kan halen die hij kan gebruiken voor zijn afstudeeropdracht.