[SDCC Exclusive] LEGO Marvel 75997 Ant-Man and the Wasp

1
411
LEGO Marvel 75997 Ant-Man and the Wasp

LEGO heeft gisteren wederom een SDCC exclusive set onthuld via twitter. Ditmaal gaat het om de LEGO Marvel 75997 Ant-Man and the Wasp set.

LEGO Marvel 75997 Ant-Man and the Wasp

LEGO Marvel 75997 Ant-Man and the Wasp

Net als de al twee (set 1 en set 2) eerder aangekondigde SDCC Exclusives is ook deze set voorzien van een doos die ons doet denken aan een videoband. Het geheel ziet er stijlvol uit en heeft een premium uitstraling. De set bestaat uit 218 onderdelen. De set laat je een buste van de Ant-man bouwen en bevat een Wasp Minifigure. Zoals dat elk jaar het geval is zal dit setje enkel op de SDCC te krijgen zijn voor een aantal lucky basterds, maar enkele exemplaren van de set zullen nadien ook via Ebay te koop zijn. Mocht je dergelijke sets willen verzamelen, dan is het raadzaam om Ebay in de gaten te houden en een goed gevulde portemonnee klaar te hebben liggen. LEGO Marvel 75997 Ant-Man and the Wasp

LEGO Marvel 75997 Ant-Man and the Wasp


Jouw mening telt!

Wat vind jij van deze set en ben jij zo’n grote LEGO Marvel fan dat je gaat proberen dit setje aan je verzameling toe te voegen? Laat het ons weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Op deze pagina vind je alle aankomende LEGO Evenementen!
– Groot aanbod aan LEGO MOC’s vind je hier!