Schrijf je in voor LEGO Masters Seizoen 2

8
4027
inschrijven LEGO Masters Seizoen 2

Heb jij na het zien van de eerste afleveringen van LEGO Masters ook zin om te laten zien wat jij kunt? Denk je dat jij beter kunt bouwen dan de huidige deelnemers? Wil je graag de uitdaging aangaan? Zie jij een prijs van €25.000 wel zitten? Schrijf je dan nu in voor LEGO Masters seizoen 2.

Inschrijven LEGO Masters Seizoen 2

LEGO Masters Nederland

Vanaf nu kun jij je inschrijven voor het tweede seizoen voor LEGO Masters. Dit geldt zowel voor de Nederlanders als de Belgen. Ga op zoek naar een goede teamgenoot, laat zien wat je kunt bouwen en wie je bent, en wie weet kun jij volgend jaar op tv laten zien wat je in huis hebt. Net als het eerste seizoen zullen de Belgen en Nederlanders het tegen elkaar opnemen. Dit om kans te maken op de titel LEGO Master 2021, maar ook op een geldprijs van €25.000. Uiteraard zullen de opdrachten verschillen van het eerste seizoen.

Het inschrijven kan via LEGO Masters. Wil je meer weten over LEGO Masters en de previews bekijken, houd dan onze LEGO Masters Nederland 2020 pagina in de gaten.

Laat van je horen!

Ben jij van plan jezelf en een vriend, vriendin, kennis, vader, moeder of ander familielid in te schrijven voor LEGO Masters 2021? Laat het weten in een reactie onder dit artikel.