Review: LEGO Creator 30477 Chameleon Polybag 

0
882
LEGO Creator 30477 Chameleon Polybag

De eerste polybag van 2017 die we reviewen is een feit, en het is nog een leuke ook. We hebben het over de LEGO Creator 30477 Chameleon Polybag. Lees verder als je benieuwd bent naar onze mening over deze set.

Box-art

De Polybag is voorzien van de set die we in het zakje vinden. De voorkant van de polybag verschilt van die van de vorige jaren doordat er een gele rand om het afgebeelde setje zit. De set komt goed tot zijn recht met een jungle achtergrond en geeft het totaal een speels uiterlijk, en we kunnen daarom niet wachten deze te bouwen.

LEGO Creator 30477 Chameleon Polybag

Inhoud

In het setje treffen we een totaal van 52 steentjes aan en met een RRP van €3,99 komt dit neer op €0.07 cent per onderdeel. Een prima prijs waar je de polybag niet voor hoeft te laten liggen. Naast de LEGO onderdelen zit er zoals gewoonlijk ook een instructieboekje in de set.

LEGO Creator 30477 Chameleon Polybag

Resultaat

Het resultaat is een schattige kameleon die prima van formaat is. De kleuren die gebruikt zijn vallen enorm op en er is zelfs rekening gehouden met de ogen, tong, buik en de staart. Het gebruikt van verschillende kleuren en onderdelen, maakt het setje geloofwaardig en het is dan ook alsof je een bijna perfect nagebouwde kameleon in je handen hebt. Een leuke extra bij het setje is de vlieg die door de kameleon gevangen wordt. Deze bestaat uit maar twee onderdelen maar het is duidelijk wat het voor moet stellen.

LEGO Creator 30477 Chameleon Polybag

LEGO Creator 30477 Chameleon Polybag

Het bouwen neemt maar 5 minuten in beslag en vergt geen geavanceerde technieken. De kameleon is te accentueren door de poten in positie aan te passen. Ook de tong, de staart en de nek zijn te bewegen en daarmee is de kameleon qua accentuatie op veel manieren aan te passen. Wat LEGO mooi heeft vormgegeven is dat de kameleon aan de voorkant iets hoger op zijn pootjes staat dan aan de achterkant, hierdoor komt de natuurlijk vorm goed naar voren.

LEGO Creator 30477 Chameleon Polybag

LEGO Creator 30477 Chameleon Polybag

Conclusie

We hebben niets aan te merken op de polybag, hoe objectief dan ook. De set is origineel als polybag, bevat mooie kleuren en heeft een goede prijs. Ideaal als tussendoortje.

LEGO Creator 30477 Chameleon Polybag

*****

Voordat we gaan kijken naar de beoordeling, willen wij A-Tembo bedanken voor het mede mogelijk maken van deze review. Ben je enthousiast geworden over deze set? De LEGO Creator 30477 Chameleon Polybag kan je voordelig kopen in de winkels van A-Tembo.
*****

Jouw mening telt!

Wat is jouw mening over de LEGO Creator 30477 Chameleon polybag? Laat het ons weten onder dit artikel of te reageren via social media.

Wist je dat:

– We elke maand een polybag verloten onder alle reacties op de website?
– Je gemakkelijk een account aan kan maken om te reageren en te discussiëren?

Beoordeling
 • 9/10
  Prijs/Kwaliteit - 9/10
 • 6/10
  Bouwplezier - 6/10
 • 9/10
  Speelplezier - 9/10
 • 10/10
  Orginaliteit - 10/10
8.5/10

Samenvatting

De LEGO Creator 30477 Chameleon Polybag is er eentje in de categorie, kopen zodra je hem ziet. De redenen hiervoor zijn met name de prijs, uitstraling, speelbaarheid en originaliteit. Qua bouwplezier biedt het setje niet veel, maar is prima als tussendoortje. Voor de liefhebbers van bouwbare LEGO dieren een must-have, ben je minder van dit soort polybags dan kan je hem gerust laten liggen.