[Review] LEGO 40187 Flower Display

1
508
LEGO 40187 Flower Display

Ben jij iemand die graag de bloemetjes buiten zet en enorme LEGO fan is? Dan spreekt het LEGO 40187 Flower Display setje jou vast wel aan. Mocht je nog twijfelen of dit setje wat voor je is, dan kun je onze conclusie hieronder lezen.

LEGO 40187 Flower Display

LEGO 40187 Flower Display

De set komt in een klein doosje met op de voorkant het setnummer, het aantal onderdelen, aanbevolen bouwleeftijd een een visual van de twee bloemen die je kunt bouwen. De zijkanten van de doos bevatten ieders een afbeelding van één van de twee bloemen die gebouwd kunnen worden en de achterkant is voorzien van een veiligheidswaarschuwing en andere informatie.

LEGO 40187 Flower Display

In de doos zitten twee zakjes met LEGO onderdelen en twee instructieboekjes. In totaal bevat de set 100 onderdelen en met een prijs van €5,99 komt het gemiddelde terecht op €0,06 per onderdeel. Dit is een mooie PPB voor dit setje.

LEGO 40187 Flower Display

De bouw van de beide bloemen neemt niet al teveel tijd in beslag en er zijn geen bijzondere bouwtechnieken gebruikt om het geheel vorm te geven. Zowel de roos als het madeliefje zijn mooi vormgegeven en als ze naast elkaar staan vormen ze een vrolijk beeld. De potten van de bloemen zijn onderling uit te wisselen.

LEGO 40187 Flower Display

Conclusie

LEGO 40187 Flower Display

Hoewel het simpele sets zijn om te bouwen en de set niet duur in aanschaf is is het een prima setje om bij je aankoop toe te voegen. De bloemen zijn herkenbaar en het geheel zal niet misstaan in de huiskamer als decoratie. Dit setje is ideaal als je je aankoopbedrag iets hoger uit wilt laten vallen vanwege een promotie, voor Moederdag of voor je geliefde. Wil je liever iets meer bouwplezier dan kun je dit setje links laten liggen.

LEGO 40187 Flower Display

7.8

Prijs/kwaliteit

10.0/10

Speelplezier

6.0/10

Bouwplezier

6.0/10

Verzamelwaarde

9.0/10

Pluspunten

  • Leuk als extra
  • Leuk als cadeau
  • Goede prijs/kwaliteit verhouding

Minpunten

  • Klein
  • Weinig bouwplezier
  • Weinig speelplezier