[Releases] Nieuwe LEGO sets september 2019

6
4909
Nieuwe LEGO sets september 2019

Augustus had heel wat te bieden qua nieuwe LEGO sets. September is een stuk milder, maar dat betekent niet dat het geen interessante maand is. We hebben de nieuwste LEGO sets voor jou op een rijtje gezet. 

Nieuwe LEGO sets september 2019

September is over het algemeen een zachte maand en het is de maand die de astronomische herfst inluidt. Om daar nog niet aan te hoeven denken, kun je de afleiding zoeken bij één van de nieuwe LEGO sets. Denk hierbij aan de Advent Calendars, de LEGO Ideas Central Perk of de nieuwe serie Minifigures.


LEGO Disney Train and Station

LEGO 71044 Disney Train and Station

Na een halve maand VIP exclusief te zijn is de LEGO Disney Train and Station set nu ook beschikbaar voor niet VIP leden. De set bevat 2925 onderdelen en kost €329,99. De trein is voorzien van Powered Up en je kunt hem laten rijden door middel van de PU app (gratis). Mocht je nog twijfelen of de set het geld waard is, dan kun je onze LEGO Disney Train and Station review hier lezen.


LEGO Ideas Central Perk

LEGO Ideas 21319 Central Perk

De serie Friends blijft tot op de dag van vandaag populair. Deze maand is het alweer 25 jaar geleden dat de eerste aflevering op de buis te zien was. Dankzij LEGO Ideas kunnen fans van de serie hun favoriete karakters nu ook in LEGO-vorm in huis halen. De set bevat zeven Minifigures in de vorm van Ross Geller, Rachel Green, Chandler Bing, Monica Geller, Joey Tribbiani, Phoebe Buffay en Gunther. Een bouwbare versie van de Central Perk mag niet missen en is logischerwijs toegevoegd. Het geheel bestaat uit 1070 onderdelen en kent in Nederland en België een prijs van €69,99.


LEGO City Ski Resort

LEGO City 60203 Ski Resort

Terwijl de meeste LEGO fans wachten op de onthulling van de nieuwe Winter Village set, kunnen ze alvast een extra set aan het geheel toevoegen. Dit in de vorm van de LEGO City Ski Resort. De set bestaat uit 806 steentjes, bevat 11 Minifigures en een aantal bouwwerken die aan een LEGO winterdorp layout toegevoegd kunnen worden. De prijs van het pakket is €79,99.


LEGO Advent Calendars 2019

LEGO Advent Calendars 2019

All I want for Christmas is… heel veel LEGO. Liefde is overschat en het familiediner zorgt toch enkel maar voor onenigheid 😉 Om toch nog een beetje leuk door de decembermaand te komen kun je de LEGO Advent Calendars in huis halen. Zodoende heb je elke dag een leuke verrassing om te bouwen. Dit jaar is voor het eerst een LEGO Harry Potter Advent Calendar te koop. Daarnaast zijn die van LEGO Star Wars, City en Friends natuurlijk ook weer verkrijgbaar. Elke kalender is voorzien van 24 vakjes zodat je tot de eerste kerstdag altijd wat te bouwen hebt.


LEGO 853907 Toy Soldier Ornament

LEGO 853907 Toy Soldier Ornament

Goud, paars, blauw, wit, oranje of klassiek rood. Voor ons maakt het niet uit welke kleur ballen jij in de kerstboom hangt. Wat wel belangrijk is als LEGO fan, is dat je de LEGO kerstballen niet vergeet. Dit jaar komt LEGO met een nieuw model in de vorm van het LEGO 853907 Toy Soldier Ornament. De bouwbare speelgoedsoldaat is voorzien van een LEGO kerstbal en bestaat uit 43 onderdelen. De prijs van het setje is €7,99.


LEGO Minifigures

LEGO Minifigures 71025 Series 19

De derde serie LEGO Minifigures van 2019 ligt alweer in de winkel. Verzamelaars van de series zullen ze dan ook zeker niet laten liggen. Via LEGO en diverse andere retailers zijn de blind bags te koop. Een zakje kost €3,99 en bevat een Minifig met bijbehorende accessoires. Mocht je de Minifigures in de winkel willen kopen, vergeet dan niet onze handige LEGO Minifigures Series 19 voelgids te gebruiken. Zodoende heb je geen dubbele figuren te pakken.


LEGO Halloween Ghost

LEGO 40351 Ghost

Halloween komt er weer aan en traditiegetrouw heeft LEGO een setje uitgegeven om de feestdag te vieren. De Halloween Ghost is een BrickHeadz met bijbehorende display. Het geheel bestaat uit 136 onderdelen en kost €9,99.


LEGO Overwatch

LEGO Overwatch 2YH 2019 sets

De donkere dagen komen ook alweer in zicht. Mocht je een gamer zijn, dan zijn deze dagen ideaal om achter de computer of console te kruipen. Even geen zin om te gamen of bouw je liever LEGO sets, dan kun je deze twee nieuwe LEGO Overwatch sets in huis halen.

Welke set(s) ga jij halen?

We zijn natuurlijk heel benieuwd welke nieuwe LEGO sets jij in huis gaat halen. Wordt dat één van de nieuwe Advent Calendars, Overwatch sets of heb je geheel iets anders op het oog? Laat het weten in een reactie onder dit artikel.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Alles over de geschiedenis van het LEGO logo!
– Word een LEGO expert met dit handige LEGO Woordenboek!

Dit artikel bevat affiliate/gesponsorde links