[Releases] LEGO Jurassic World zomer 2019 sets

1
597
LEGO Jurassic World zomer 2019 sets

Januari en juni zijn de meest drukke maanden op het gebied van nieuwe LEGO sets. Dit jaar lijkt LEGO extra veel sets uit te willen brengen. We houden jullie daarom met plezier op de hoogte van alles wat nieuw is. In dit overzicht de nieuwe LEGO Jurassic World sets.

LEGO Jurassic World zomer 2019 sets

Die nieuwe LEGO Jurassic World sets zijn gebaseerd op de LEGO Jurassic World: Legend of Isla Nubar TV series die dit jaar zal gaan verschijnen. De serie speelt zich af drie jaar voor de gebeurtenissen uit Jurassic World en één jaar na die van LEGO Jurassic World: The Secret Exhibit. In de serie zullen Claire en Owen het park veilig moeten houden terwijl Danny Nedermeyer een schat probeert te vinden. Claire en Owen moeten ervoor zorgen dat Danny hier niet in slaagt. De sets zijn dan wel gebaseerd op de serie, maar bevatten allen unieke dino’s en daar zullen de liefhebbers blij mee zijn.

Jouw mening telt!

Welke van deze nieuwe LEGO Jurassic World sets vind jij het aantrekkelijkst en ben je van plan aan je verzameling toe te voegen? Laat het weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Alles over het LEGO VIP programma lees je hier!
– Alle LEGO winkels van NL/BE vind je op onze LEGO Winkelpagina!

Dit artikel bevat affiliate/gesponsorde links