[Releases] LEGO City zomer 2019 sets

6
2076

Januari en juni zijn de meest drukke maanden op het gebied van nieuwe LEGO sets. Dit jaar lijkt LEGO extra veel sets uit te willen brengen. We houden jullie daarom met plezier op de hoogte van alles wat nieuw is. In dit overzicht de LEGO City zomer 2019 sets.

LEGO City zomer 2019 sets

LEGO gaat terug naar het ruimtevaart subthema en de zomer-sets zullen dan ook met name bestaan uit ruimtevaart gerelateerde sets. De sets zijn losjes gebaseerd op de diverse missies, voertuigen en ervaringen van de NASA. Er is ook een LEGO City People Pack aanwezig die op de ruimtevaart gebaseerd is. Buiten het Mars Exploration subtheme, komt LEGO ook nog met een aantal standaard City sets. Hieronder vallen onder andere de City People Pack met het pretpark subthema, een Donut Shop en een garage. Mocht je je stad willen aanvullen met Minifigures, dan wordt dit een leuke zomer voor je.

Jouw mening telt!

Welke van deze nieuwe LEGO City sets vind jij het aantrekkelijkst en ben je van plan aan je verzameling toe te voegen? Laat het weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Alles over het LEGO VIP programma lees je hier!
– Alle LEGO winkels van NL/BE vind je op onze LEGO Winkelpagina!

Dit artikel bevat affiliate/gesponsorde links