[Releases] LEGO 80103 Dragon Boat Race

2
763
LEGO 80103 Dragon Boat Race

Januari en juni zijn de meest drukke maanden op het gebied van nieuwe LEGO sets. Dit jaar lijkt LEGO extra veel sets uit te willen brengen. We houden jullie daarom met plezier op de hoogte van alles wat nieuw is. In dit overzicht de LEGO 80103 Dragon Boat Race set.

LEGO 80103 Dragon Boat Race

Met heel wat enthousiasme werd er door de AFOL Community gereageerd op de drie Chinees nieuwjaar-sets die LEGO in Azie uitgebracht heeft. De teleurstelling was groot toen bleek dat de sets exclusief voor die markt uitgebracht werden. Gelukkig is LEGO onder druk van dezelfde community tot inkeer gekomen. Althans deels, want de enkel de Dragon Boat Race wordt wereldwijd uitgebracht. Onder het motto beter iets dan niets, juichen we deze keuze toe. De set bevat 15 Minifigures, unieke prints en 643 onderdelen. De prijs is maar €49,99 en dat is geen reden om hem te laten staan. We raden aan er snel bij te zijn. De twee eerder verschenen sets waren populair onder de verzamelaars, dus we verwachten dat deze set snel uitverkocht zal zijn.

Jouw mening telt!

Ben jij van plan de LEGO Dragon Boat Race in huis te halen of ben je geen fan van dergelijke sets? Laat het weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Alles over het LEGO VIP programma lees je hier!
– Alle LEGO winkels van NL/BE vind je op onze LEGO Winkelpagina!

Dit artikel bevat affiliate/gesponsorde links