Regisseur LEGO The Billion Brick Race film verlaat productie

1
1000
LEGO The Billion Brick Race

Via Flickering Myth hebben we het nieuws opgevangen dat de huidige regisseur van de LEGO The Billion Brick Race film de productie heeft verlaten.

Regisseur LEGO The Billion Brick Race film verlaat productie

De LEGO The Billion Brick Race staat samen met het vervolg op de The LEGO Movie gepland voor 2019. De films zijn daarom al in productie. Het laatste wat je dan wilt hebben is dat de regisseur de productie verlaat daar de film of uitgesteld wordt of wellicht geheel in de vuilnisbak kan belanden.

De voormalig regisseur van de LEGO The Billion Brick Race film was Jorge R. Guitierrez. Guitierrez volgde in 2017 Jason Segel en Drew Pearce op en was sindsdien de regisseur van de film. Wie de opvolger van Guitierrez zal zijn is niet duidelijk, eveneens of de film nog uitgebracht wordt en of de productie op schema ligt. Guitierrez heeft wel nog van zich laten horen maar wel zonder reden van opgaaf voor het verlaten van de productie.

“I would like to publicly and from the bottom of my heart thank everyone I worked with at Briksburg, LEGO and WAG. These last 9 months were a rollercoaster of thrills to say the least. I met so many amazing new people and learned a ton from all these incredible artists, directors, writers, editors, producers and execs. I leave a better filmmaker and it’s because of you all. May our paths cross again. Gracias mis amigos. And as I toasted on my first day there, ‘May we slip n slide on the blood of our enemies!!!”

Wat het verhaal van de LEGO The Billion Brick Race film is is niet duidelijk. Het is ook niet duidelijk om welke karakters de film zal draaien en of het in het universum van The LEGO Movie afspeelt. Het enige wat we tot nu toe weten is dat de film aangekondigd is en in 2019 op het witte doek moet verschijnen. Zodra we meer weten zullen we dit nieuws met jullie delen.


Jouw mening telt!

Wat vind jij van dit nieuws en heb jij een idee wat we van de film kunnen verwachten? Laat het ons weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Alles over het LEGO VIP programma lees je hier!
– Alle LEGO winkels van NL/BE vind je op onze LEGO Winkelpagina!
– Alles over de geschiedenis van het LEGO logo!
– Dit LEGO Woordenboek maakt van jou binnen no time een LEGO expert!
– Op deze pagina vind je handige links naar andere websites!