[Promoties] LEGO promoties september 2019

9
5027
LEGO Promoties september 2019
Laatste update: 18 september 2019

Sinds LEGO de store kalenders niet meer voorziet van promoties is het afwachten op dat wat komen gaat. Om het toch overzichtelijk te maken, hebben we een handig overzicht met de LEGO promoties september 2019 samengesteld.

LEGO promoties september 2019

Ook september begon wat zwak qua promoties, maar LEGO heeft inmiddels nieuwe promoties in het leven geroepen. Op dit moment zijn er heel wat nieuwe LEGO sets te koop, krijg je een gratis LEGO Hidden Side Juice Bar cadeau en kun je op twee sets dubbele VIP punten verdienen. Ben je nog geen VIP lid, dan raden we aan dit toch te worden. Het is gratis en je profiteert van extra’s. Meer info over het LEGO VIP programma kun je lezen op onze Alles over LEGO VIP pagina.

Nieuwe LEGO sets september 2019

Release nieuwe LEGO sets september 2019

Vanaf vandaag zijn er een aantal nieuwe LEGO sets te koop. Het gaat hier onder andere om sets uit thema’s zoals LEGO Overwatch, LEGO Advent Calendars, LEGO City en Seasonals. We hebben de sets voor je op een rijtje gezet zodat je precies weet wat er nieuw is. Je kunt het overzicht hier vinden.

LEGO Star Wars 75252 Imperial Star Destroyer

Release LEGO Star Wars 75252 Imperial Star Destroyer

De Imperial Star Destroyer is ruim een meter lang, wordt opgebouwd met 4784 onderdelen en kost €699,99. Momenteel verdien je tijdelijk dubbele VIP punten en krijg je een Battle of Hoth set bij aankoop van de set. Zie promoties hieronder.

LEGO Creator Expert 10267 Gingerbread House

Release LEGO Creator Expert 10267 Gingerbread House

De nieuwste telg in het Winter Village thema is het Gingerbread House. De set laat je een peperkoekhuis bouwen die er aan alle kant eruitziet alsof hij op te eten is. Bijgevoegd zijn twee Minifigures en een 1×2 tile met print van een baby peperkoekfiguur. De set bestaat uit 1477 onderdelen en heeft een verkoopadviesprijs van €99,99.

Gratis LEGO Star Wars 40333 Battle of Hoth

Gratis LEGO Star Wars 40333 Battle of Hoth

LEGO Star Wars fans kunnen momenteel profiteren van een gratis LEGO Star Wars 40333 Battle of Hoth set bij aankoop van minimaal €75 aan LEGO Star Wars sets. Dit diorama bevat een AT-AT, twee Snowspeeders en een Shield Generator. De promotie is geldig tot en met 3 oktober of zolang de voorraad strekt.

Dubbele VIP punten LEGO Star Wars 75252

Dubbele VIP punten LEGO Star Wars Imperial Star Destroyer

Om de release van de Imperial Star Destroyer te vieren geeft LEGO momenteel dubbele VIP punten bij aankoop van de set. De dubbele VIP punten staat gelijk aan €70 die je kunt inleveren bij een volgende aankoop. De dubbele VIP promoties loopt tot en met 22 september.

LEGO Dubbele VIP september 2019

Dubbele LEGO VIP punten op LEGO sets

Net als elke andere maand heeft LEGO ook nu twee sets geselecteerd waarop dubbele VIP punten te verdienen zijn. Het gaat om de LEGO Hidden Side 70425 Newbury Haunted High School en de LEGO Hidden Side 70423 Paranormal Intercept Bus 3000. Extra voordeel is dat je op het moment een gratis LEGO Hidden Side setje krijgt en zodoende dubbel kunt profiteren. De dubbele VIP punten promotie op deze sets loopt tot en met 30 september.

LEGO sets in de uitverkoop!

Buiten de promo’s om is er nog steeds een uitverkoop gaande bij LEGO. Hoewel veel sets al uitverkocht zijn staan er nog genoeg in de aanbieding. Mocht je toch gaan shoppen, kijk dan zeker even rond. Wie weet vind je nog wel leuke aanvulling voor jouw collectie, alvast voor sinterklaas of onder de kerstboom.

Laat van je horen!

Wat vind jij van deze promoties en ben je van plan om hiervan te profiteren? Laat ons vooral weten van welke actie jij gaat profiteren in een reactie onder dit artikel of via social media. Vinden we leuk 😉

Dit artikel bevat affiliate/gesponsorde links