[Promoties] LEGO Promoties juni 2019

5
3261
LEGO Promoties juni 2019

Sinds LEGO de store kalenders niet meer voorziet van promoties is het afwachten op dat wat komen gaat. Om het toch overzichtelijk te maken hebben we een handig overzicht met de LEGO promoties juni 2019.

LEGO Promoties juni 2019

Er zijn een aantal nieuwe promoties waar je vanaf vandaag van kunt profiteren. Daarnaast zijn er weer twee LEGO sets waarbij je dubbele VIP punten krijgt. Om het allemaal nog wat lastiger te maken komt LEGO met meer dan 130 nieuwe sets op de markt. Voor de dubbele VIP punten en de Lunar Lander Patch dien je LEGO VIP lid te zijn. Ben je nog geen VIP lid, dan raden we aan dit toch te worden. Het is gratis en je profiteert van extra’s. Meer info over het LEGO VIP programma kun je lezen op onze Alles over LEGO VIP pagina.

NASA Apollo 11 Lunar Lander

Release LEGO Creator Expert NASA Apollo 11 Lunar Lander

De NASA Apollo 11 Lunar Lander is een eerbetoon vanwege de eerste maanlanding gemaakt door de mens. Dit is in juni 50 jaar geleden en jij kunt dat iconische moment in huis halen in LEGO vorm. De set bestaat uit een bouwbaar maanlandschap, de Eagle Lander met twee modules en twee Minifigures. De prijs voor NL/BE is €99,99 en de set bestaat uit 1087 onderdelen. LEGO VIP leden krijgen bij aankoop van de set tot en met 9 juni gratis de NASA Apollo Lunar Lander Patch.

NASA Apollo Lunar Lander Patch

Gratis LEGO NASA Apollo 11 Lunar Lander Patch

Mocht je van plan zijn om de Lunar Lander in huis te halen, dan kun je profiteren van deze gratis LEGO Lunar Lander Patch. De patch bevat een afbeelding van de Lunar Lander zoals hij in de LEGO Ideas Apollo Saturn V te vinden is. Deze aanbieding is enkel geldig voor LEGO VIP leden en beschikbaar tot en met 9 juni 2019.

Dubbele VIP punten juni 2019

Dubbele LEGO VIP punten op LEGO Movie 2 sets

Net als elke andere maand heeft LEGO ook nu twee sets geselecteerd waarop dubbele VIP punten te verdienen zijn. Het gaat om de The LEGO Movie 2 Rexcelsior! en de The LEGO Movie 2 Queen Watevra’s ‘So-Not-Evil’ Space Palace. De dubbele VIP punten promotie loopt tot en met 30 juni. Om hiervan te profiteren die je LEGO VIP lid te zijn.

Gratis LEGO Harry Potter 30407 Harry’s Journey to Hogwarts

Gratis LEGO Harry Potter 30407 Harry’s Journey to Hogwarts

LEGO Harry Potter fans kunnen vandaag een aantal nieuwe LEGO Harry Potter sets in huis halen. Om het extra aantrekkelijk te maken geeft LEGO bij besteding van minimaal €35 aan LEGO Harry Potter sets een Harry’s Journey to Hogwarts Polybag weg. De Polybag bevat een Harry Potter Minifigure, Hedwig in een kooi en het karretje met daarop bagage. De aanbieding geldt enkel op aankopen binnen het LEGO Harry Potter thema.

Space Rocket Ride promotie

Gratis LEGO 40335 Space Rocket Ride!

Vanaf 5 juni krijg je bij aankoop van minimaal €85 de LEGO Space Rocket Ride cadeau. De set is door een LEGO fan ontworpen die een wedstrijd op LEGO Ideas heeft gewonnen. Gezien het om een attractie gaat is het een ideale set om aan je pretpark lay-out toe te voegen.

Nieuwe LEGO sets juni 2019

Nieuwe LEGO sets!

Er zijn heel wat nieuwe LEGO sets te vinden in de LEGO Stores en op LEGO Shop@Home. Een overzicht van alles dat nieuwe is vind je in op onze LEGO releases pagina. Toch willen we een aantal sets onder de aandacht brengen. Met name de LEGO 80103 Dragon Boat Race is een aanrader te noemen. De prijs voor de set is erg netjes te noemen. Voor €49,99 haal je een set in huis met ruim 600 onderdelen, unieke prints en 15 Minifigures. De Stranger Things The Upside Down is vanaf vandaag ook te koop voor niet LEGO VIP leden. Twijfel je nog of de set het geld waard is, lees dan onze The Upside Down review. Naast deze grotere sets, zijn er ook een aantal Minifigure Packs uitgebracht. De pack zijn in de thema’s City, Ninjago en Marvel Super Heroes.

Laat van je horen!

Wat vind jij van deze promoties en ben je van plan om hiervan te profiteren? Laat ons vooral weten van welke actie jij gaat profiteren in een reactie onder dit artikel of via social media. Vinden we leuk 😉

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Alles over de geschiedenis van het LEGO logo!
– Word een LEGO expert met dit handige LEGO Woordenboek!

Dit artikel bevat affiliate/gesponsorde links