[Promoties] LEGO promoties augustus 2019 (Update 12-08-19)

1
4364
LEGO Promoties augustus 2019

Sinds LEGO de store kalenders niet meer voorziet van promoties is het afwachten op dat wat komen gaat. Om het toch overzichtelijk te maken hebben we een handig overzicht met de LEGO promoties augustus 2019.

LEGO Promoties augustus 2019

Op dit moment zijn er heel wat nieuwe LEGO sets te koop, krijg je een gratis LEGO VIP tas, een gratis Back to School pakket, een gratis LEGO picknickkleed en kun je op twee sets dubbele VIP punten verdienen. Ben je nog geen VIP lid, dan raden we aan dit toch te worden. Het is gratis en je profiteert van extra’s. Meer info over het LEGO VIP programma kun je lezen op onze Alles over LEGO VIP pagina.

Nieuwe LEGO sets augustus 2019

Release nieuwe LEGO sets augustus 2019

Vanaf vandaag zijn er een aantal nieuwe LEGO sets te koop. Het gaat hier onder andere om sets uit thema’s zoals LEGO Technic, LEGO Disney, LEGO Hidden Side en Harry Potter. We hebben de sets voor je op een rijtje gezet zodat je precies weet wat er nieuw is. Je kunt het overzicht hier vinden.

Gratis LEGO VIP canvas tas

Gratis LEGO VIP canvas tas

Bij besteding van minimaal €200 krijg je als LEGO VIP lid gratis een LEGO VIP canvas tas. De tas is dubbelzijdig en aan jou de keuze hoe je hem gaat gebruiken. Hoewel het een leuke promotie is, vinden we de minimale aankoop toch behoorlijk hoog. Voordeel is wel dat er een aantal nieuwe sets te koop zijn waarbij je snel op het benodigde bedrag terecht komt. Uiteraard spaar je ook nog de VIP punten die je verdient bij aankopen. Deze aanbieding is geldig t/m 14 augustus of zolang de voorraad strekt.

LEGO 5005969 Back to School pakket

Gratis LEGO Back to School pakket

Bij besteding van minimaal €55 en bij het invoeren van de code NL19 of BE19 krijg je gratis een LEGO Back to School pakket. In de LEGO Brand Retail Stores en via telefonische bestellingen wordt de promotie automatisch toegevoegd. Het Back to School pakket bevat een notitieblok, potlood, liniaal, gum, twee stickervellen en een etui. Voor deze aanbieding geldt zolang de voorraad strekt.

Gratis LEGO Picknickdeken

Gratis LEGO Picknickdeken

Bij besteding van minimaal €199,99 krijg je gratis een LEGO picknickdeken. De deken kun je natuurlijk gebruiken voor een picknick, maar kan ook dienen om kinderen op te laten liggen als ze met LEGO gaan spelen. Het minimaal te besteden bedrag is wat hoog. Voordeel is wel dat er een aantal nieuwe sets te koop zijn waarbij je snel op het benodigde bedrag terecht komt. Uiteraard spaar je ook nog de VIP punten die je verdient bij aankopen. Deze aanbieding is geldig t/m 25 augustus of zolang de voorraad strekt.

Dubbele VIP punten augustus

Dubbele LEGO VIP punten op LEGO sets

Net als elke andere maand heeft LEGO ook nu twee sets geselecteerd waarop dubbele VIP punten te verdienen zijn. Het gaat om de LEGO City Passenger Train en de LEGO Technic Car Transporter. Met name de laatste set zal interessant zijn gezien deze gloednieuw is. De dubbele VIP punten promotie op deze sets loopt tot en met 31 augustus.

LEGO sets in de uitverkoop!

Buiten de promo’s om is er nog steeds een uitverkoop gaande bij LEGO. Hoewel veel sets al uitverkocht zijn staan er nog genoeg in de aanbieding. Mocht je toch gaan shoppen, kijk dan zeker even rond. Wie weet vind je nog wel leuke aanvulling voor jouw collectie.

LEGO Back to School items

LEGO Back to School items

Buiten de promo’s om zijn er heel wat LEGO schoolspullen te koop via LEGO. Denk hierbij aan tassen, etui’s, notitieboekjes, schrijfwaren en sleutelhangers. Voor een volledig overzich raden we aan de Back to School-pagina te bekijken op LEGO Shop@Home.

Combineer de promoties!

Het is mogelijk om de drie promoties met elkaar te combineren in één aankoop als jij LEGO VIP lid bent. Zorg dat je voor minimaal €200 aan LEGO sets aan het winkelmandje toegevoegd voor de gratis LEGO VIP tas en het Picknickdeken, voeg vervolgens bij “promotiecode” NL19 of BE19 toe voor de gratis Back to School set.

Laat van je horen!

Wat vind jij van deze promoties en ben je van plan om hiervan te profiteren? Laat ons vooral weten van welke actie jij gaat profiteren in een reactie onder dit artikel of via social media. Vinden we leuk 😉

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Alles over de geschiedenis van het LEGO logo!
– Word een LEGO expert met dit handige LEGO Woordenboek!

Dit artikel bevat affiliate/gesponsorde links