Over onze advertenties 

Waarom advertenties op www.bouwsteentjes.info?

Toen Bouwsteentjes.info in september 2014 tot stand kwam hebben we dit gedaan met het doel onze LEGO hobby, en die van onze bezoekers, een extra dimensie te geven, door fans, voor fans. Dit streven zijn we gelukkig nooit uit ons oog verloren, maar zoals veel websites na verloop van tijd gaan ondervinden komen er natuurlijk met meer bezoekers, meer kosten kijken.

Deze kosten zijn uiteenlopend, voor o.a. veiligheid en optimalisatie (Bouwsteentjes.info 2.0), maar ook voor krachtigere servers. Daarnaast investeren we in prijsvragen en give-aways en de verzendkosten die daarbij komen kijken, welke we met alle plezier d.m.v. prijsvragen en Like and Share acties weggeven. We investeren ook in promotiemateriaal die je o.a. kunt vinden op beurzen en bij diverse LEGO winkels.

Om jullie een idee te geven hoeveel tijd we besteden aan de website vinden we dat we hier transparant over moeten zijn. Dit is minimaal 30 uur per week en naast de website hebben we een fulltime baan. De advertentie inkomsten die over blijven na het investeren in de bovengenoemde factoren is onze loon.

Om dit te blijven realiseren hebben we een aantal soorten advertenties op de website staan. Dit zijn onder andere Google ads, sponsors en affiliate ads. Door het gebruik van deze advertenties proberen we de websitekosten zo laag mogelijk te houden en kunnen we de website blijven optimaliseren.

Wat we nooit zullen doen is Pop-Up advertenties, website skins en irritante flikkerende advertenties laten zien. Deze zijn zwaar irritant, belastend en geeft een negatief gevoel tijdens het bezoek aan de website. We zijn aangesloten bij het Acceptable Ads Program dat ervoor zorgt dat websites zich aan bepaalde richtlijnen houden zodat bezoekers geen hinder ondervinden door advertenties.

In een notendop

Kort samengevat zijn we afhankelijk van deze advertenties, welke elk een apparte bron van inkomsten genereren. Dit kan zijn d.m.v. clicks, registratie en aankopen via links die we zo nu en dan in een artikel plaatsen. Deze artikelen zijn over het algemeen kortingsacties op LEGO producten en hiervoor krijgen we, bij elke aankoop commissie, welke we zoals je hierboven hebt kunnen lezen investeren in de website. De totaalprijs van je bestelling blijft altijd hetzelfde en je bent nooit duurder uit omdat wij commissie krijgen.

Gebruik jij een ad-blocker?

Dit begrijpen we heel goed, maar we willen jullie vragen deze voor Bouwsteentjes.info uit te schakelen. Je kan dit doen door op de ad-blockers icoon te klikken en www.bouwsteentjes.info als veilig aan te duiden.

Omdat we erg zorgvuldig zijn met de advertenties die we tonen, kunnen we met een ad-blocker eventuele advertentie inkomsten mislopen. Hierdoor wordt jij als bezoeker indirect benadeeld omdat we minder geld overhouden na het optimaliseren om ook leuke prijzen we te geven.

Tevens zorgt dit ervoor dat we niet gedwongen worden om een pay-wall te installeren of gebruikers van ad-blockers te blokkeren van de website totdat de ad-blockers uitgeschakeld wordt.

Jouw voordeel!

Uiteindelijk help jij als bezoeker mee om Bouwsteentjes.info groter en beter te laten worden. Maar het leukste aspect van ads is dat we meer prijzen weg kunnen geven, dat vinden we leuk om te doen! Een aantal voorbeelden uit het verleden:

 • LEGO Disney Minifigures (Complete serie)
 • LEGO Star Wars The Force Awakens Video game
 • Diverse LEGO seasonals, valentijn, pasen etc!
 • LEGO DVD’s
 • LEGO Boeken
 • LEGO CITY Fun at the Park
 • LEG!O museum (vrijkaartjes)
 • Mini-Billund (vrijkaartjes
 • Kerstdorp actie met waardebonnen
 • LEGO Polybags (wordt elke maand verloot onder reacties op de website)
 • Vrijkaartjes LEGO Batman Movie
 • Promotiemateriaal
 • En nog veel meer!

Daarnaast blijven we van mening dat alles wat wij op de website posten een bron van informatie moet zijn voor iedereen. Hierdoor zullen wij nooit vragen om een donatie of lidmaatschap!

Jouw bedrijf Adverteren?

Wil jij graag een advertentie van jouw bedrijf op www.bouwsteentjes.info of ken jij iemand met een speelgoedwinkel die hierin geïnteresseerd is? Dan hebben we een aantal opties voor, je kan ons hierover benaderen door een mailtje te sturen naar redactie@bouwsteentjes.info en we zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. Ook kun je gebruik maken van het onderstaande contactformulier. Wij zijn alvast geïnteresseerd!

* Verplichte velden