Over ons

Over ons
Bouwsteentjes.info bestaat sinds 1 september 2014 en is de grootste LEGO fan- en nieuwswebsite van de Benelux. Er zijn tientallen Engelstalige websites waar je informatie kunt vinden over LEGO, maar een goede Nederlandstalige website bleef uit. Om die reden hebben wij www.bouwsteentjes.info in het leven geroepen. Wij voorzien Nederlandse en Belgische LEGO fans van het laatste LEGO nieuws, de beste LEGO reviews, de strakste LEGO aanbiedingen en promoties, verbluffende LEGO MOC’s en onweerstaanbare LEGO winacties. Dat allemaal zonder lid te hoeven worden van een club of forum! Dus helemaal gratis en voor niets.


nieuws

LEGO Nieuws

Ons team speurt dag en nacht het internet af voor LEGO nieuws. Wij vinden ons nieuws via online forums, social media, websites en beurzen. Is er belangrijk nieuws over een nieuwe LEGO set of thema? Dan plaatsen wij dit zo spoedig mogelijk op de website. Heb jij nieuws over LEGO en staat dit nog niet op de website? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of via social media.


Review LEGO 10246 Detective's OfficeLEGO Reviews

Is een set de moeite waard om aan te schaffen? Zitten er bijzondere onderdelen in een set? Valt er een hoop bouw en speelplezier te beleven aan een set? Al deze punten bespreken wij in uitgebreide LEGO reviews. Wij geven onze mening over LEGO sets en proberen de lezer zo goed mogelijk te informeren over de plus en minpunten van een (nieuwe) LEGO set. Alle reviews zijn objectief!


LEGO Aanbiedingen

LEGO Aanbiedingen

Waar vind je de beste LEGO deal en wat zijn de huidige promoties bij LEGO zelf? Het antwoord op die vragen vind je op onze  LEGO Aanbiedingenpagina. We vergelijken geen prijzen maar brengen jou met plezier op de hoogte van de beste deals, de hoogste kortingen en de gaafste promoties. LEGO kopen kan duur zijn, bespaar en check regelmatig de LEGO aanbiedingen.


mocLEGO MOC’s

Naast LEGO nieuws en reviews plaatsen we ook regelmatig opmerkelijke LEGO MOC’s. MOC staat voor “My Own Creation” wat mijn eigen creatie betekent. Wij pikken creaties op van bekende LEGO websites en via social media. Daarnaast plaatsen wij elke zondag een MOC die worden ingezonden op de LEGO Ideas website. Heb jij een leuke MOC gezien of heb je er zelf een gemaakt? Laat het ons dan weten…


Alles over LEGO…

Naast deze 4 uitgebreide onderwerpen hebben we nog meer LEGO voor je. Zo kun je bijvoorbeeld ook LEGO evenementen, het LEGO Woordenboek, Specials, leuke winacties en overige pagina’s vinden op de website. Uiteraard zijn wij ook te volgen via social media. Bouwsteentjes.info beschikt namelijk over een Facebook, Twitter en Instagram account!

bouwsteentjes_V02


Ons Team

Zonder een team van enthousiastelingen en LEGO fans zou Bouwsteentjes.info niet kunnen bestaan. Hieronder maak je kennis met het team van Bouwsteentjes.info!

Michiel de Ruijter

michiel_overons

In 1986 zag ik het levenslicht en al snel was ik een kleine LEGO fan. Na de dark ages weer aangestoken met het LEGO virus. Ik ben kok van beroep en kan dit vanwege mijn werktijden goed combineren met Bouwsteentjes.info. In mijn vrije tijd luister ik graag naar muziek om even de innerlijke rust op te zoeken. Daarnaast kan ik genieten van een goede film, serie of game. Interesses buiten LEGO om zijn er genoeg, maar tijdsgebrek is wel eens een dingetje. Op Bouwsteentjes.info ben ik eindredacteur. Tevens ben ik een LEGO Ambassador en woordvoerder voor Bouwsteentjes.info binnen het LEGO Ambassador Network.


Wesley Vaderswesley_overons

Rustââghhh, geboren en getogen in Den Haag. Sinds 1986 op de aardbol en afgestudeerd als Multi-Media vormgever. Mijn favoriete thema? LEGO Pirates! Arrrrr… Wordt naast LEGO vrolijk van Nederlandstalige muziek, Een goede film of serie, hardlopen, Spinazie a la crème en un bakkie pleur. Hedendaags met veel plezier werkzaam als glazenwasser. Maar waar laat je dan je creativiteit? Wesley is de voormalige eigenaar van Bouwsteentjes.info.


Peter Broekstra

Peter BroekstraSinds 2017 schrijf ik reviews voor Bouwsteentjes.info. Het begon allemaal het schrijven van een gast-review. Aangezien dit naar meer smaakte is mij gevraagd of ik meer reviews en retro reviews wilde gaan schrijven. En zo geschiedde! Mijn favoriete thema’s zijn LEGO Scooby Doo, LEGO Star Wars, LEGO Architecture en LEGO Creator Expert. Sinds kort is daar nog een nieuwe verslaving bijgekomen, namelijk het verzamelen van LEGO Star Wars sleutelhangers.


Kjelle Geldof

KjelleIk ben de jongste van het team. Geboren in België in 1995. Hierdoor ben ik ook de enige Belg van dit team. Sinds 2014 ben ik bij de Belgische Spoorwegen gaan werken. Hierdoor kwam ik eindelijk uit mijn Dark Ages. Met geld komt koopkracht en de verleiding was ineens groot. Sinds midden 2018 schrijf ik ook voor Bouwsteentjes. De set die me terugbracht is de LEGO 4561. Persoonlijk één van de mooiste 9V treinen die er is. Momenteel is mijn favoriete thema, Creator Expert.


Winfried Scherpenzeel

Winfried ScherpenzeelIn 2017 ben ik begonnen met schrijven voor Bouwsteentjes.info maar al sinds heel lang een groot LEGO fan. Ik vind alles leuk wat maar in en rondom een LEGO stad past, daarnaast ben ik ook een groot fan van de Modulars, Collectible Minifigs en af en toe een grote Technic set.

 


Kom jij ons team versterken?

Wij zijn constant opzoek naar enthousiaste collega’s die ons team willen versterken. Let wel, het zal niet makkelijk zijn om met 6 ongeleide projectielen te werken… Ben jij helemaal onderste boven van LEGO en vind je het leuk om te schrijven over LEGO? Dan ben jij misschien we een mooie aanvulling op ons team! Wij hebben momenteel de onderstaande functies beschikbaar:

Heb je vragen over Bouwsteentjes.info? Neem dan contact met ons op via het contact formulier of mail naar redactie@bouwsteentjes.info. Let er op dat het schrijven voor Bouwsteentjes.info geen betaalde functie is. Je schrijft omdat je de hobby leuk vindt en andere LEGO fans wilt voorzien van Alles over LEGO®.