[Opmerkelijk] 30 jarige belt politie vanwege LEGO in ouderlijk huis

2
1071
30 jarige belt politie vanwege LEGO in ouderlijk huis

Een opmerkelijk nieuwtje vanuit het land waar dit soort nieuwtjes aan de orde van de dag zijn. Een man van 30 jaar werd door zijn ouders uit huis gezet en belde vervolgens de politie omdat zijn vader de LEGO van zijn zoon niet weer kon vinden en hij niet naar binnen mocht om te zoeken.

30 jarige belt politie vanwege LEGO in ouderlijk huis

Michael Rotondo werd door zijn ouders en de rechter uit huis gezet omdat hij acht jaar lang geen huur had betaald en niet vrijwillig wilde vertrekken. Bij het inladen van zijn auto moest hij ook nog de LEGO van zijn zoontje uit het ouderlijk huis halen. De vader van Michael was het daar niet zo mee eens en weigerde hem binnen te laten. Dit schoot bij Michael in het verkeerde keelgat en hij besloot de politie te bellen. Eind goed al goed, de politie arriveerde en hij kreeg de LEGO van zijn zoon mee.

Het is natuurlijk opmerkelijk te noemen dat je zolang teert op het geld van je ouders en dat je vervolgens niet vrijwillig het huis wilt verlaten, maar niet minder opmerkelijk is dat je de politie belt omdat je niet het huis in mag omtrent het ophalen van LEGO.


Jouw mening telt!

Wat vind jij van dit nieuws en denk je dat dergelijke omstandigheden ook hier in Nederland en België wel eens voorkomen of voorgekomen zijn, of zal het “Fake news” zijn? Ken jij nog zo’n opmerkelijk verhaal omtrent LEGO? Laat het ons weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Alles over het LEGO VIP programma lees je hier!
– Alle LEGO winkels van NL/BE vind je op onze LEGO Winkelpagina!
– Alles over de geschiedenis van het LEGO logo!
– Dit LEGO Woordenboek maakt van jou binnen no time een LEGO expert!
– Op deze pagina vind je handige links naar andere websites!