Officiële visual LEGO 5005359 Minifigure Collector Frame

4
1683
LEGO 5005359 Minifigure Collector Frame

Via de Facebookpagina van de Certified LEGO Store Hong Kong is de eerste officiële visual verschenen van de LEGO 5005359 Minifigure Collector Frame.

LEGO 5005359 Minifigure Collector Frame

Het frame was al aangekondigd als promotie via de Amerikaanse LEGO Store kalender van oktober 2018. Hoewel de Amerikanen die maand gebruik kunnen maken van de promotie, is het nog gissen of de promotie wereldwijd zal zijn.

LEGO 5005359 Minifigure Collector Frame

Het Minifigure Collector Frame bestaat uit een kartonnen frame met daarin een 32×32 baseplate, een aantal LEGO steentjes voor de Minifigs, een Minifig met zwemband en een 2×2 plate met daarop een print van het LEGO logo. Er is in totaal ruimte voor 16 Minifigures. De voorkant van het frame is open en daardoor is het nog steeds noodzakelijk zo nu en dan de Swiffer erbij langs te halen. Het frame bevat aan de achterkant een uitklapbaar standaard zodat ie ook op het bureau geplaatst kan worden.

Zodra we meer weten over de promotie zullen we dat natuurlijk spoedig met jullie delen.


We lezen graag jouw mening!

Wat vind jij van deze Minifigure Collector Frame en ben jij van plan gebruik te maken van de promotie als ie ook in Europa beschikbaar wordt gesteld? Of houd jij het bij de RIBBA frames van de Ikea? Laat het ons weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Op deze pagina vind je alle aankomende LEGO Evenementen!
– Groot aanbod aan LEGO MOC’s vind je hier!