[Nieuws] Visuals LEGO Xtra 853921 LEGO Brick Stickers

4
1909
Visuals LEGO Xtra 853921 LEGO Brick Stickers

Het LEGO Xtra thema biedt uitbreidingsmogelijkheden in een lay-out. In het thema zijn Polybags verschenen die leuke extra’s voor aankleding in een stad zorgen, en bouw- en speelplaten die snel en gemakkelijk meegenomen kunnen worden. Binnenkort komt LEGO met een nieuwe set in het thema, namelijk de LEGO Xtra 853921 LEGO Brick Stickers.


Visuals LEGO Xtra 853921 LEGO Brick Stickers

Visuals LEGO Xtra 853921 LEGO Brick Stickers

De set is voorzien van 17 onderdelen waaronder vijf velletjes met stickers. Nu gruwelen de meeste AFOL’s ervan om stickers op de bouwsteentjes te plakken, maar het is wel een goedkope oplossing om meer detail in een stad of lay-out te verwerken. Het aanbod aan stickers is breed en er zal voor ieder wel wat leuks tussen zitten. De vraag is natuurlijk of de stickers herbruikbaar zullen zijn of dat ze maar eenmalig te gebruiken zijn. De prijs van de set is niet bekend, maar gezien het om stickers gaat, en een aantal LEGO steentjes, verwachten we een prijs van rond de €9,99. Een releasedatum is ook niet bekend. De verwachting is 1 maart omdat de afbeeldingen al op de server van LEGO staan.


Jouw mening telt!

Wat vind jij van de LEGO Xtra LEGO Brick Stickers en denk je dat je de set in huis gaat halen om je lay-out te voorzien van meer visuele spektakel? Laat het weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Op deze pagina vind je alle aankomende LEGO Evenementen!
– Groot aanbod aan LEGO MOC’s vind je hier!