[Nieuws] Visuals LEGO Architecture sets zomer 2019

4
1570
Visuals LEGO Architecture sets zomer 2019

Afgelopen week dook de eerste afbeelding op van het Empire State Building. De Trafalgar Square was een aantal weken geleden al door LEGO onthuld, maar nu hebben we de officiële visuals te pakken van beide sets.


Visuals LEGO Architecture sets zomer 2019

Rond het einde van mei zal LEGO twee nieuwe LEGO Architecture sets uitbrengen. In tegenstelling tot de San Francisco en de Parijs skylines, zullen de nieuwe sets bestaan uit de Trafalgar Square (London) en het Empire State Building (New York). De beide sets zijn wat groter dan de twee skylines en zullen daardoor meer onderdelen bevatten. Het aantal onderdelen en de prijs voor NL/BE staan bij de sets vermeld.


LEGO Architecture 21045 Trafalgar Square

Onderdelen: 1197 | Minifigures: n.v.t. | Prijs: €79,99 | Release: mei/juni

LEGO Architecture 21046 Empire State Building

Onderdelen: 1767 | Minifigures: n.v.t. | Prijs: €109,99 | Release: mei/juni

LEGO sets 2019
Alle LEGO sets die in 2019 door LEGO uitgebracht worden, hebben we in een handig overzicht voor je op een rij gezet. Je kunt de tot nu toe bekende sets vinden in het LEGO sets 2019 overzicht.

Ga jij ze aan je verzameling toevoegen?

Laat het ons dan weten in een reactie. Mocht je deze sets niets vinden en besteed jij jouw geld liever aan andere sets, laat dan vooral weten welke sets. Reageren kan onder dit artikel of via social media.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Op deze pagina vind je alle aankomende LEGO Evenementen!
– Groot aanbod aan LEGO MOC’s vind je hier!