[Nieuws] The LEGO Movie 2 Videogame verkrijgbaar

2
208
The LEGO Movie 2 Videogame verkrijgbaar

Met de release van The LEGO Movie 2 hoort natuurlijk een bijhorende videogame. Warner Bros. Games komt met The LEGO Movie 2 videogame waarin het avontuur na te spelen valt. Het videospel brengt de personages van de film naar de console. De game is vanaf vandaag te koop. Een korte samenvatting en waar te bestellen valt hieronder te lezen.


The LEGO Movie 2 Videogame verkrijgbaar

The LEGO Movie 2 Videogame verkrijgbaar

Na aankomst van de buitenaardse wezens is Bricksburg in puin achter gelaten. Het is aan Emmet en zijn vrienden om de ruimte in te gaan en hun vrienden te redden uit de handen van de buitenaardse ontvoerders. In The LEGO Movie 2 videogame zijn de werelden van de films te ontdekken en wordt er gereisd naar het Systar-systeem. Het beloofd een spannend avontuur te worden. Om alles tot een goed einde te brengen moet Master Builder eigenschappen en creativiteit gebruikt worden. De game komt met verbeterde gevechten tegen buitenaardse wezens en verschillende eindbazen. Dit kan zowel alleen als in co-op. The LEGO Movie 2 is nu te koop voor de PS4, Xbox One en vanaf 27 maart voor de Nintende Switch.

De The LEGO Movie 2 videogame is o.a. te koop bij:

Bol.com | Bookspot | Nedgame | Amazon.de


Jouw mening telt!

Ben je naast LEGO verzamelaar ook een fervent gamer en ga je de game in huis halen? Laat het weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Op deze pagina vind je handige links naar andere websites!
– Alle huidige LEGO aanbiedingen vind je hier!

Vorig artikel[Review] LEGO City 60223 Harvester Transport
Volgend artikel[Review] LEGO City 60221 Diving Yacht
Ik ben de jongste van het team. Geboren in België in 1995. Hierdoor ben ik ook de enige Belg van dit team. Sinds 2014 ben ik bij de Belgische Spoorwegen gaan werken. Hierdoor kwam ik eindelijk uit mijn Dark Ages. Met geld komt koopkracht en de verleiding was ineens groot. Sinds midden 2018 schrijf ik ook voor Bouwsteentjes. De set die me terugbracht is de LEGO 4561. Persoonlijk één van de mooiste 9V treinen die er is. Momenteel is mijn favoriete thema, Creator Expert.