[Nieuws] The LEGO Movie 2 game aangekondigd

2
359
The LEGO Movie 2 game aangekondigd

LEGO en Warner Bros. Games hebben zojuist The LEGO Movie 2 game aangekondigd. Dit nieuws zagen we natuurlijk al van ver komen, maar bevestiging is altijd prettig. De game zal begin 2019 verschijnen voor de huidige generatie consoles en de pc. Hieronder lees je meer over de The LEGO Movie 2 game.


The LEGO Movie 2 game aangekondigd

Reis door de ruimte, ontdek nieuwe werelden en test je vaardigheden als meesterbouwer
in een galactisch avontuur door het Zusterstelsel!


Amsterdam – 27 november 2018 – Warner Bros. Interactive Entertainment, TT Games en The LEGO Group hebben vandaag The LEGO® Movie 2-videogame aangekondigd, die gebaseerd is op het langverwachte vervolg De LEGO® Film 2 van Warner Bros. Pictures en Warner Bros. Animation Group. In 2019 is The LEGO® Movie 2-videogame verkrijgbaar voor Nintendo SwitchTM, het PlayStation® 4-computerentertainmentsysteem, de Xbox One-reeks, inclusief de Xbox One X, en pc, in dezelfde periode als de film en een verzameling bouwsets van The LEGO® Movie 2.

The LEGO Movie 2 game aangekondigd

De game is gebaseerd op de gebeurtenissen uit De LEGO® Film 2. Buitenaardse indringers hebben Steenstad in puin achtergelaten! Het is nu aan Emmet, Lucy en een reeks heldhaftige personages om buiten hun eigen wereld hun vrienden te redden van de vreemde bewoners van het Zusterstelsel.

The LEGO Movie 2 game aangekondigd

“The LEGO® Movie 2-videogame zit vol bekende favorieten en nieuwe personages, geheimzinnige locaties en actie uit de originele succesvolle The LEGO® Movie en zijn vervolg. De videogame is een wild avontuur waarin kinderen op verkenningstocht gaan,” aldus Arthur Parsons, Head of Design bij TT Games Studios. “Spelers speuren de sterren af naar zeldzame voorwerpen, materialen en gereedschappen om hun verzamelingen compleet te maken en ze te gebruiken tijdens hun reis door het LEGO®-universum. Een reis boordevol verbazingwekkende omgevingen, maffe voertuigen en ongelofelijke wezens.”
“The LEGO® Movie 2-videogame is een unieke ervaring, met geweldige personages, open-wereldavonturen en een sterke nadruk op het creatief oplossen van puzzels en bouwsituaties in het universum van de film,” aldus Sean William McEvoy, VP Digital Games & App van, The LEGO Group. “LEGO®-fans van alle leeftijden zullen met plezier aan hun eigen wereld bouwen door wegen aan te leggen, een landschap te veranderen of bouwwerken te maken om meer beloningen en missies vrij te spelen.”


Ben jij enthousiast?

We zijn benieuwd wat jij van de aankondiging vindt en of jij enthousiast bent om de game te spelen? Laat het weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Op deze pagina vind je alle aankomende LEGO Evenementen!
– Groot aanbod aan LEGO MOC’s vind je hier!