[Nieuws] The LEGO Batman Movie 2 aangekondigd?

1
352
The LEGO Batman Movie 2 aangekondigd

Social media blijkt een perfecte plek te zijn voor de laatste nieuwtjes. Meestal wordt het nieuws middels een marketingstrategie naar buiten gebracht, maar soms komt het ook zomaar uit de lucht vallen. Dat laatste lijkt van toepassing op een tweet van Chris McKay, waarin hij min of meer The LEGO Batman Movie 2 aankondigt.


LEGO Batman Movie 2 aangekondigd?

Als we de tweet hieronder goed interpreteren, zit een vervolg er zeker aan te komen. Chris McKay geeft aan dat er op dit moment aan gewerkt wordt. Hoever de productie is is niet duidelijk. Het kan dus zomaar zijn dat de film op script klaar is en dat men net begonnen is met het animeren ervan.

The LEGO Batman Movie 2 aangekondigd

Een tweede film zal voor LEGO waarschijnlijk een kaskraker zijn en we verwachten dan ook weer een overvloed aan LEGO Batman Movie sets. Zodra we meer weten over een vervolg zullen we dat natuurlijk laten weten.


We lezen graag jouw mening!

Wat vind jij van dit nieuws en wordt je hier enthousiast van? We zijn ook benieuwd of jij vindt of LEGO het goed heeft aangepakt met de hoeveelheid sets die zijn gebaseerd op de film? Laat het weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Alles over de geschiedenis van het LEGO logo!
– Word een LEGO expert met dit handige LEGO Woordenboek!