[Nieuws] Opening LEGOLAND Scheveningen loopt vertraging op

1
1345
Opening LEGOLAND Scheveningen loopt vertraging op

Volgens in de Buurt, heeft de opening van LEGOLAND Discover Centre Scheveningen vertraging opgelopen. Het indoor pretpark zal nu pas in 2020 haar deuren openen.

Opening LEGOLAND Scheveningen loopt vertraging op

Initieel zou de opening in 2019 plaatsvinden, maar dit is nu verplaatst naar 2020. De reden hiervoor zijn de modellen die voor de vestiging gemaakt moeten worden. Volgens Architect Filip Mens is de oplevering van het gebouw 18 februari 2019. Er zijn geen vertragingen in de bouw. Het team dat de bouwwerken bouwt zal eerst naar Azië gaan alvorens ze kunnen beginnen te bouwen in het LEGOLAND Discovery Centre Scheveningen.

“We hebben geen vertragingen in de bouw, dus die datum halen we gewoon. Op 1 november van dit jaar zou het inbouwen van de 3 miljoen LEGO steentjes al beginnen, maar dat is verschoven naar maart volgend jaar. Volgens mij is er maar één professioneel team dat de LLDC opbouwt en ik heb begrepen dat er prioriteit wordt gegeven aan de inrichting van een aantal buitenlandse Legoland Discovery Centers.”

Jouw mening telt!

Vind jij het jammer dat de opening vertraging heeft opgelopen of kun je gerust nog een jaartje wachten? We lezen het graag in een reactie onder dit artikel of via social media.