[Nieuws] Officiële visuals LEGO 40347 Driving School

2
2421
LEGO 40347 Driving School

Elk jaar wordt er speciaal voor LEGOLAND een LEGO set ontwikkeld die enkel in de parken te koop is. Vorig jaar was dit een kasteel op microschaal met een aantal Minifigures, en dit jaar komt LEGO met de LEGO 40347 Driving School. Dankzij Brick and Bricks hebben we de eerste officiële visuals van de set te pakken.


LEGO 40347 Driving School

LEGO 40347 Driving School

De set bevat 209 onderdelen en zal rond de €15 gaan kosten. Zoals de naam al doet vermoeden bouw je de rijschool na die je in bepaalde LEGOLAND parken vindt. Op het eerst gezicht lijkt de set vol te zitten met onderdelen die van een print zijn voorzien, maar niets is minder waar. Op de foto hieronder is te zien dan de set vol met stickers zit. Dit hoeft niets af te doen aan het bouw- en speelplezier, de prijs is er dan ook naar. In de doos zitten vier Minifigures die op het eerste gezicht geen nieuwe print bevatten. De set is ideaal als aandenken aan een bezoek aan LEGOLAND en voor verzamelaars van dergelijke exclusieve sets. De set is op het moment al te koop in diverse LEGOLAND vestigingen.

LEGO 40347 Driving School

LEGO sets winter 2019
Alle LEGO sets die in de winter van 2019 door LEGO uitgebracht worden, hebben we in een handig overzicht voor je op een rij gezet. Je kunt de tot nu toe bekende sets vinden in het LEGO sets winter 2019 overzicht.

Wat vind jij van deze set?

We zijn benieuwd wat jij van deze LEGO 40347 Driving School set vindt en of je van plan bent de set aan je verzameling toe te voegen? Laat het ons weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Alles over het LEGO VIP programma lees je hier!
– Alle LEGO winkels van NL/BE vind je op onze LEGO Winkelpagina!