[Nieuws] Nieuwe update LEGO Shop@Home

1
1464
Nieuwe update LEGO Shop@Home

LEGO Shop@Home heeft een nieuwe update gekregen. De update heeft er met name voor gezorgd dat de URL-adressen aangepast zijn en wordt er gevraagd of je de LEGO Shop of de Kids Zone wilt bezoeken.

Nieuwe update LEGO Shop@Home

Zoals gezegd zijn de URL-adressen vervangen. Voorheen stond er shop.lego.com, maar deze zijn vervangen voor lego.com. De linkjes zijn voorzien van een re-direct en alle pagina’s dienen goed ingeladen te worden.

Nieuwe update LEGO Shop@Home

Als je LEGO Shop@Home voor het eerst bezoekt, dan krijg je de vraag of je naar de winkel wilt gaan of dat je de Kids Zone wilt bezoeken. Je kunt nadien altijd de andere versie bezoeken door op Kids Zone te klikken op Shop@Home of op de knop Voor volwassenen in de Kids Zone. Sommige van de productenpagina’s op LEGO Shop@Home zijn overigens voorzien van meer info over een bepaald thema. Soms zijn er video’s toegevoegd om een beter idee te krijgen van het product.

Nieuwe update LEGO Shop@Home

Nieuwe update LEGO Shop@Home

Buiten dit alles heeft de LEGO Shop een update gekregen. Dit zowel qua uitstraling als navigatie. Met name het laatste liet voorheen nogal wat te wensen over en de nieuwe update maakt het allemaal wat overzichtelijker. Er is naast de uitstraling ook gezorgd dat je makkelijker bij de FAQ kunt komen of contact op kunt nemen met de klantenservice. Ook vind je hier bouwinstructies en kun je vervangende onderdelen aanvragen.

Nieuwe update LEGO Shop@Home Nieuwe update LEGO Shop@Home

In de Kids Zone kunnen kinderen bepaalde thema’s ontdekken aan de hand van video’s, games en Minifigures. Elk thema is makkelijk te selecteren en te ontdekken. Naast dit alles zijn er ook tutorials te vinden die je kunt volgen om te leren bouwen met LEGO.

Nieuwe update LEGO Shop@Home

Laat van je horen!

Wat vind jij van de nieuwe update van LEGO Shop@Home. Vind je het handiger of juist minder handig dan voorheen? Laat jouw mening weten via een reactie.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Alles over de geschiedenis van het LEGO logo!
– Word een LEGO expert met dit handige LEGO Woordenboek!