[Nieuws] Levensgrote LEGO McLaren Senna onthuld

4
702
Levensgrote LEGO McLaren Senna onthuld

Hoewel indrukwekkend, is het voor veel LEGO fans geen verrassing meer dat LEGO tegenwoordig elk jaar met een levensgroot model komt van een bestaand automodel. Na o.a. een Bugatti, Chevy en de Batmobile, heeft LEGO een levensgrote McLaren Senna onthuld.


Levensgrote LEGO McLaren Senna onthuld

Er hebben 30 mensen aan de auto gewerkt en er is in totaal meer dan 2,700 uur gespendeerd om dit model te bouwen. Voor het gehele model zijn ruim 468.000 onderdelen gebruikt. De auto is bestaat niet volledig uit bouwsteentjes, want de wielen, bestuurdersstoel, het stuur en enkele andere onderdelen zijn onderdeel van de echte auto. Of de auto echt kan rijden is niet bekend, maar het persbericht spreekt wel over een motor die bediend kan worden. Wellicht dat dit enkel via een geluidsmodules mogelijk is.


Wat vind jij van dergelijke modellen?

We zijn benieuwd wat jouw mening is over deze levensgrote LEGO auto’s? Vind je het goede marketing, ben je niet meer zo onder de indruk of is het afhankelijk van het model? Laat het weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Op deze pagina vind je alle aankomende LEGO Evenementen!
– Groot aanbod aan LEGO MOC’s vind je hier!