[Nieuws] LEGOLAND Castle Hotel zoekt testers

3
1045
LEGOLAND Castle Hotel zoekt testers

Ben jij LEGO fan en ga je er graag op uit? Heb je een gezin en wil je altijd al een keer in een LEGOLAND hotel overnachten? Dan is deze test helemaal jouw ding. Het nieuwe LEGOLAND Castle Hotel in Billund zoekt gezinnen om het hotel te testen!


LEGOLAND Castle Hotel zoekt testers

LEGOLAND is opzoek naar 100 testfamilies die het gloednieuwe LEGOLAND Castle Hotel willen testen. Het hotel wordt op 29 maart 2019 geopend. Als testfamilie krijgt je een verblijf in het LEGOLAND Castle Hotel inclusief ontbijt en een avondmenu met een drankje en kaartjes voor LEGOLAND Billund. Je overnacht in het LEGOLAND Castle Hotel en je kunt twee dagen naar LEGOLAND Billund. Je dient na het bezoek wel een vragenlijst in te vullen. De registratie eindigt op 24 maart 2019. Er worden 100 willekeurige families getrokken die per post geïnformeerd worden. Wat is hier nou niet leuk aan 😉

LEGOLAND Castle Hotel zoekt testers

Wat is er nodig om een ​​testfamilie te worden? 

  • De deadline voor aanvragen is 24 maart 2019.
  • Jij en jouw gezin moeten onmiddellijk na het bezoek een vragenlijst beantwoorden over het verblijf in LEGOLAND Castle Hotel.
  • De test moet plaatsvinden in de periode van 29 maart tot 23 juni 2019. Er is een beperkt aantal kamers per dag beschikbaar, en het is niet mogelijk om een ​​testfamilie te zijn tijdens vakantieperiodes.

Ben je geïnteresseerd? Dan kun jij je inschrijven op de website van LEGOLAND Castle Hotel. Laat ons vooral weten als jij met jouw gezin geselecteerd worden!

LEGOLAND Billund verblijfskortingen
Tot 31 maart kun je profiteren van exclusieve LEGOLAND verblijfskortingen. Je krijgt korting op je verblijf, een gratis LEGO set, toegang tot LEGOLANd Billund en meer. Alles over LEGOLAND Billund verblijfskortingen lees je hier.

Ga jij je inschrijven?

We zijn benieuwd of jij gebruik gaat maken van deze mogelijkheid? Laat het ons weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Op deze pagina vind je alle aankomende LEGO Evenementen!
– Groot aanbod aan LEGO MOC’s vind je hier!