[Nieuws] LEGO Xtra 853921 Brick Stickers verkrijgbaar

1
760
LEGO Xtra 853921 Brick Stickers verkrijgbaar

Maart is begonnen en dat betekent dat de nodige nieuwe LEGO sets vanaf vandaag te koop zijn. In dit topic lichten we de LEGO Xtra 853921 Brick Stickers uit zodat je precies weet wat ervan kunt verwachten.


LEGO Xtra 853921 Brick Stickers verkrijgbaar

Visuals LEGO Xtra 853921 LEGO Brick Stickers

De Brick Stickers zijn onderdeel van het LEGO Xtra thema. Dit thema biedt accessoires die gebruikt kunnen worden voor in een LEGO City lay-out of ter aanvulling van een MOC. LEGO heeft in dit thema een aantal Polybags met LEGO onderdelen en speelmatten uitgegeven. De Brick Stickers set bevat een handjevol met LEGO onderdelen en vijf velletjes met stickers. Nu zullen AFOL’s hier vrij weinig mee hebben, maar het is wel een goedkope manier om visuele aspecten toe te voegen. Een setje Brick Stickers kost €5,99. De set is te koop via de LEGO Brand Retail Stores en LEGO Shop@Home.

De set is te koop via LEGO Shop@Home


Wat vind jij van dit setje?

We zijn benieuwd wat jij van dit LEGO Xtra setje vindt. Vind je het een handige toevoeging of zie je er niets in? We zijn natuurlijk ook benieuwd of jij het setje aan gaat schaffen. Laat het ons weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Op deze pagina vind je handige links naar andere websites!
– Alle huidige LEGO aanbiedingen vind je hier!

Dit artikel bevat affiliate/gesponsorde links