[Nieuws] LEGO VIP weekend begonnen

6
1634
Speciaal LEGO VIP weekend november 2018

Wie LEGO VIP lid is kan op 17 november vanaf 00:01 profiteren van het LEGO VIP weekend. LEGO VIP’s krijgen onder andere dubbele VIP punten op alles. Alle voordelen hebben we hieronder op een rijtje gezet.


LEGO VIP weekend

Het LEGO VIP weekend loopt van 17 t/m 18 november. VIP leden krijgen op alle aankopen dubbele VIP punten toegekend, een gratis LEGO 40292 Christmas Gift Box bij besteding vanaf €85, en gratis verzending op alles ongeacht het bedrag. De aanbieding is geldig op LEGO Shop@Home en in de LEGO Stores.

Let erop dat er nu 204 LEGO sets gelabeld zijn met “Binnenkort uit de handel“. Dit houdt dus in dat de LEGO sets vanaf heden uitlopende modellen zijn en op den duur niet meer te koop zullen zijn. Mocht je nog een set op het oog hebben dan is dit weekend een goed moment om de set in huis te halen.

Speciaal LEGO VIP weekend november 2018

Ben je nog geen LEGO VIP lid, dan raden we aan dit zo snel mogelijk te worden. Het LEGO VIP programma heeft veel voordelen. Zo spaar je voor korting op LEGO sets, krijg je eerder toegang tot sets en zijn er exclusieve voordelen. We hebben alle voordelen op een rij gezet in onze Alles over LEGO VIP gids en hoe jij je aan kunt melden.

Profiteer van de promoties op LEGO Shop@Home


Jouw mening telt!

Ben jij van plan te profiteren van het LEGO VIP weekend? We zijn ook benieuwd of jij al VIP lid bent of dit nog moet worden. Laat het ons weten in een reactie onder dit artikel of via social media. Vinden we leuk 😉

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Alles over de geschiedenis van het LEGO logo!
– Word een LEGO expert met dit handige LEGO Woordenboek!

Dit artikel bevat affiliate/gesponsorde links