[Nieuws] LEGO teaset mysterieuze set

4
4575
LEGO teased mysterieuze set

Op de Facebookpagina van de LEGO Shop Leicester Square London, wordt een mysterieuze set geteased. Er is geen naam of set-nummer bekend, maar de omschrijving geeft aan dat het gaat om een nachtelijke opening voor een nieuwe LEGO set.


LEGO teaset mysterieuze set

LEGO teased mysterieuze set

Het is onbekend om welke set het exact gaat. Wel hebben we het idee dat het hier de LEGO Stranger Things set betreft waar nu al enkele maanden geruchten over rondgaan. Een opmerkelijk keuze en we hebben het gerucht dan ook met argusogen bekeken. Toch zijn er nu diverse aanwijzingen die wijzen op een Stranger Things set.

Zo had de Hongaarse webshop Kockashop enige tijd geleden een pagina online staan met de details die het gerucht aannemelijker maakt. De title van de set was LEGO 75810 – CONF_ST_2019 en de set zou bestaan uit 2287 onderdelen en tussen de €200 – €250 kosten. Daarnaast gaan er geruchten rond van een release in juni met een Early Acces van 15 mei. Dat komt overeen met de datum van het evenement dat LEGO organiseert.

Het is afwachten geblazen. Hoewel we een volwassen set als Stranger Things wel kunnen waarderen, is het toch opmerkelijk te noemen. De tijd zal het zeggen. Neem deze info tot die tijd met de nodige korrels zout.


Wat denk jij dat het gaat worden?

We zijn benieuwd wat jij denkt van de middernacht opening van de LEGO Store en de release van een nieuwe set. Denk je dat een Stranger Things set mogelijk is, of is het wat ver gezocht? Laat het weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Op deze pagina vind je alle aankomende LEGO Evenementen!
– Groot aanbod aan LEGO MOC’s vind je hier!