[Nieuws] LEGO Stranger Things zit eraan te komen

5
2815
LEGO Stranger Things zit eraan te komen

LEGO en Stranger Things fans zullen nu wel ondersteboven zijn, want we hebben bevestiging dat er een LEGO set aan zit te komen. Dankzij de Duitse LEGO winkel Lucky Bricks, hebben we de eerste visual van het LEGO Stranger things thema te pakken.


LEGO Stranger Things zit eraan te komen

Nu zegt de onderstaande visual niet zoveel over de set die eraan zit te komen, maar het is wel prettig te weten dat het een bevestiging is van de geruchten. LEGO zoekt steeds vaker naar thema’s die met name volwassenen aanspreken en wijkt hiervoor lichtelijk af van hun eigen regels. De visual hieronder laat Dustin Henderson zien en de Demogorgon. Het thema is 16+ wat inhoud dat het specifiek op het volwassener publiek gericht is. Van de set hebben we – op de prijs en onderdelen na – geen info. Het meest voor de hand liggend is het huis van de Beyers, maar het afwachten tot de aankondiging om dit met zekerheid te zeggen.

LEGO Stranger Things zit eraan te komen (2)

Over de aankondiging gesproken. Op 15 mei heeft LEGO een nachtelijke opening gepland staan waarbij een mysterieuze set te koop zal zijn. Nu deze visual opgedoken is hebben we bevestiging van het Stranger Things thema. Als we de geruchten mogen geloven dan kunnen LEGO VIP leden de set vanaf 15 mei kopen en niet VIP leden vanaf 1 juni. De prijs van de set zal tussen de €200-€250 moeten liggen en bevat rond de 2287 onderdelen. Het aantal Minifigures is niet bekend. Gezien de tv serie genoeg kenmerkende personages bevat, is het de vraag of LEGO ze allemaal in aan één set toe gaat voegen of dat ze nadien nog een set gaan uitbrengen.


Wat vind jij van dit nieuws?

We zijn benieuwd wat jij vind van het LEGO Stranger Things thema en dat LEGO opzoek is naar nieuwe thema’s die met name volwassenen aanspreken. Laat jouw ongezouten mening weten in een reactie hieronder of via social media.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Alles over het LEGO VIP programma lees je hier!
– Alle LEGO winkels van NL/BE vind je op onze LEGO Winkelpagina!