LEGO Store Utrecht opent in oktober

14
2499
LEGO Store Utrecht

Enige tijd geleden kondigde LEGO Benelux aan dat er in Nederland – tegen het einde van het jaar – twee LEGO Stores de deuren openen. Van beide werd gezegd dat ze aan het einde van het jaar zullen gaan openen, maar die in Utrecht zal al in oktober te bezoeken zijn.

LEGO Store Utrecht opent in oktober

De twee LEGO Stores zullen bestaan uit een LEGO Brand Retail Store (LBRS) in Utrecht en een LEGO Flagship Store in Amsterdam. De locatie en openingsmaand van die in Utrecht is bekend. Dankzij Sjoerd Jochems – de langs de locatie liep – weten we dat de store in oktober gaat openen. De exacte datum is niet bekend, maar rond LEGO World 2019 lijkt een ideaal moment. De store bevindt zich in de Zuidpassage Hoog Catharijne direct naast de Samsung winkel op de eerste verdieping naast de roltrappen.

LEGO Store Utrecht
© Foto: Sjoerd Jochems

De LBRS in Utrecht zal onder andere een PAB (Pick a Brick) Wall hebben, kunnen sets digitaal tot leven komen, jouw eigen Minifigure bouwen en zullen er bouwwedstrijden en activiteiten plaatsvinden.

Enorme dank aan Sjoerd voor de info en foto’s!

Wat vind jij van de locatie?

Hoog Catharijne was natuurlijk te verwachten, maar wat vind jij van deze locatie? Ben je er blij mee, kun je ermee leven of is het alsnog niet zo makkelijk te bereiken? Laat het weten in een reactie.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Alles over het LEGO VIP programma lees je hier!
– Alle LEGO winkels van NL/BE vind je op onze LEGO Winkelpagina!