LEGO Star Wars 75252 Imperial Star Destroyer

25
7413
LEGO Star Wars 75252 Imperial Star Destroyer

LEGO Star Wars verzamelaars kunnen vandaag een nieuwe Ultimate Collectors Series set in huis halen. Dit in de vorm van de LEGO Star Wars 75252 Imperial Star Destroyer a.k.a. Devastator. Hieronder lees je alles wat er over de set te weten valt.

LEGO Star Wars 75252 Imperial Star Destroyer

Star Wars 75252 Imperial Star Destroyer

De set is een remake van de versie uit 2003 en is in tegenstelling tot de Tantive IV wel een UCS set. Dat betekent dat er een display inbegrepen zit waarop de set geplaatst kan worden. De Imperial Star Destroyer is geen kleine jongen. Want met 4784 onderdelen is het na de twee UCS Millennium Falcon sets de grootste set uit het thema. De prijs in Nederland en België is €699,99. Dit is omgerekend €0,15 per onderdeel.Star Wars 75252 Imperial Star Destroyer

Own the ultimate Imperial Star Destroyer!

Bouw een icoon van het Galactische Keizerrijk, de Devastator, en zet hem neer als blikvanger. In dit Ultimate Collector Series 75252 Imperial Star Destroyer model met meer dan 4.700 LEGO® elementen zijn alle authentieke details te bewonderen die ook te zien zijn in de openingsscène van Star Wars: A New Hope, zoals draaibare kanonnen, een kantelbare radarschotel, enorme uitlaten, een fraai bewerkt oppervlak en natuurlijk een bouwbare modelversie van het rebellenruimteschip Tantive IV om te achtervolgen. Deze UCS set van de galactische burgeroorlog is inclusief een standaard, een informatieplaatje en 2 keizerlijke minifiguren: een perfect LEGO Star Wars verzamelobject voor echte fans.

LEGO Star Wars 75252 Imperial Star Destroyer (1)

  • Inclusief minifiguren van een Imperial Officer en een Imperial bemanningslid.
  • Het Imperial Star Destroyer ‘Devastator’ model beschikt over draaibare kanonnen, een kantelbare radarschotel, enorme uitlaten en een fraaie, gedetailleerde buitenkant.
  • Ook inclusief een te bevestigen, bouwbare schaalversie van het ruimteschip Tantive IV voor een nog authentiekere herbeleving van de film Star Wars: A New Hope.
  • Met een standaard met informatieplaatje om het model perfect als blikvanger te kunnen neerzetten.
  • Bevat ook 2 blasterpistolen.
  • Deze Ultimate Collector Series set bestaat uit 4.784 onderdelen.
  • Herbeleef onvergetelijke Star Wars: A New Hope momenten.
  • Het perfecte LEGO® Star Wars™ verzamelobject voor echte Star Wars fans.
  • Het UCS model inclusief standaard is ca. 44 cm hoog, 110 cm lang en 66 cm breed, en ca. 37 cm hoog zonder standaard.

Laat van je horen!

Wat vind jij van de LEGO Star Wars 75252 Imperial Star Destroyer en denk je dat je de set aan jouw verzameling toe gaat voegen? Laat het weten in een reactie.

Dit artikel bevat affiliate/gesponsorde links