[Nieuws] LEGO Movie 2 CMF opgedoken

2
1678
LEGO Movie 2 CMF opgedoken

De nieuwe LEGO catalogus voor de 1H van 2019 is door LEGO beschikbaar gesteld voor Polen en Roemenië. Hoewel het om de Poolse en Roemeense edities gaat en we de taal niet begrijpen, is dit anders met de afgebeelde sets. Zodoende hebben we nu de eerste afbeelding van The LEGO Movie 2 Collectible Minifigures.


LEGO Movie 2 CMF opgedoken

LEGO Movie 2 CMF opgedoken

Te zien is dat de nieuwe serie 20 Minifigures bevat die samen een bonte verzameling vormen. Er zijn best wat wat herkenbare karakters te zien uit de The LEGO Movie, maar ook nieuwe waarvan we de rol nog te weten moeten komen. Opvallend zijn de Minifigures gebaseerd op de Wizard of Oz. De nieuwe serie CMF heeft een release in februari en zullen €3,99 per zakje kosten. Hoe de verdeling van de Minifigs is en of er een chase Minifig tussen zit is onduidelijk. De rest van de catalogus kun je bekijken via dit adres.


Wat vind jij van deze CMF?

We zijn benieuwd wat jij van deze serie Collectible Minifigures vindt. Ben je enthousiast, vallen ze je wat tegen of vind je ze te gek? Laat het weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Op deze pagina vind je handige links naar andere websites!
– Alle huidige LEGO aanbiedingen vind je hier!