[Nieuws] LEGO Marvel Avengers Endgame sets verkrijgbaar

4
990
LEGO Marvel Avengers sets verkrijgbaar

Een nieuwe maand betekent vaak nieuwe sets. April is een maand waarin er genoeg nieuw verzamelmateriaal verschijnt. Zo ook de LEGO Marvel Avengers Endgame sets die vanaf vandaag verkrijgbaar zijn.


LEGO Marvel Avengers Endgame sets verkrijgbaar

Mocht je de Avengers Endgame film nog willen zien en geen fan zijn van spoilers, dan zullen de onderstaande sets op dit moment nog niet interessant voor je zijn. Geef je er niets om, dan kun je ze vanaf nu verzamelen. Zoals te verwachten is zijn de sets op nieuwe film gebaseerd. Verzamelaars van Iron man suits zullen de nodige nieuwe Minifigures aan hun verzameling toe kunnen voegen. Met name de Iron Man Hall of Armor is interessant te noemen.

Bekijk de Marvel sets op LEGO Shop@Home


LEGO Marvel Avengers: Endgame 76123 Captain America: Outrider-Attack

LEGO Marvel Avengers Endgame 76123 Captain America Outrider-Attack (1)

Knal het gevecht in tegen de Outriders met Captain America’s coole motor in de set LEGO® Marvel Avengers 76123 Captain America: Aanval van de Outriders. De bouwbare motor is uitgerust met een cockpit met plaats voor een minifiguur, 2 Captain America schildschieters, 2 afneembare blasters (kunnen niet echt schieten), bevestigingspunten voor minifiguren en een inklapbare motorstandaard. Deze bouwset voor kinderen is inclusief 4 Marvel personages, waaronder een Captain America minifiguur met een helmelement en kledingopdruk van het Avengers team die nieuw zijn vanaf maart 2019, om spannende scènes uit de Marvel Avengers films na te spelen.

Bekijk de set op LEGO Shop@Home


LEGO Marvel Avengers: Endgame 76124 War Machine Buster

LEGO Marvel Avengers Endgame 76124 War Machine Buster

Storm de strijd tegen de Outriders in en red Ant-Man met de LEGO® Marvel Avengers 76124 War Machine buster. Deze geweldige verstelbare mecha heeft een cockpit die open kan met plaats voor een minifiguur, 6-schots snelvuurgeschut, 2 afneembare noppenschietende kanonnen, 2 knipraketten, grijpklauwen en een opslagruimte die open kan met ruimte voor extra munitie. Dit stoere constructiespeelgoed is inclusief 4 minifiguren om spannende scènes uit de Marvel Avengers films na te spelen, waaronder War Machine en Ant-Man, beide met een kledingopdruk van het Avengers team die nieuw is vanaf maart 2019.

Bekijk de set op LEGO Shop@Home


LEGO Marvel Avengers: Endgame 76125 Iron Man Hall of Armor

LEGO Marvel Avengers Endgame 76125 Iron Man Hall of Armor

Voer experimenten uit met Tony Stark en neem de Outrider gevangen met de LEGO® Marvel Avengers set 76125 Iron Man Labervaring, bestaande uit een modulair laboratorium dat op talloze manieren kan worden gecombineerd en samengesteld voor eindeloze speelmogelijkheden. De hal bevat onder meer een draaiend podium met 2 verstelbare robotarmen waarmee Tony Stark kan transformeren in Iron Man, een bureau, een keuken, opbergruimtes voor wapens, gereedschap en het pak van Iron Man, een radarschotel en meer. Dit veelzijdige Iron Man constructiespeelgoed is inclusief een verstelbare Igor Suit mecha met een cockpit met plaats voor een minifiguur, een verstelbare mobiele robot en 5 minifiguren, waaronder Iron Man MK 1, Iron Man MK 5, Iron Man MK 41 en Iron Man MK 50, plus Tony Stark gezichts- en haarelementen die je kunt bevestigen op elke Iron Man minifiguur die je maar wilt.

Bekijk de set op LEGO Shop@Home


LEGO Marvel Avengers: Endgame 76126 Avengers Ultimate Quinjet

LEGO Marvel Avengers Endgame 76126 Avengers Ultimate Quinjet

Sluit je aan bij de Avengers en vlieg de strijd tegen de Chitauri tegemoet in de set LEGO® Marvel Avengers 76126 Avengers Ultieme Quinjet. Deze geweldige jet is uitgerust met een cockpit die open kan met plaats voor een minifiguur, noppenschieters, verstelbare vleugels, draaiende rotors, een passagiersruimte die open kan en een achtervak dat open kan met daarin uitklapbaar 6-schots snelvuurgeschut en een noppenschietende trike. Deze populaire bouwspeelgoedset voor kinderen is inclusief 6 minifiguren, waaronder Black Widow, Hawkeye, Rocket en Thor, allemaal met een kledingopdruk van het Avengers team die nieuw is vanaf maart 2019, plus coole wapens om spannende scènes uit de Marvel Avengers films na te spelen.

Bekijk de set op LEGO Shop@Home


LEGO Marvel Avengers: Endgame 76131 Avengers Compound Battle

LEGO Marvel Avengers Endgame 76131 Avengers Compound Battle

Speel een spannende 76131 Strijd bij de basis van de Avengers na en versla Thanos en de Outrider met deze LEGO® Marvel Avengers speelgoedbouwset! Het hoofdkwartier van de Avengers bestaat uit een kantoorgebouw van 2 verdiepingen met een vergaderruimte met een tafel met een geheim vak voor een wapen, een ‘laserstraal’ kluis die open kan, een helikopterplatform, een garage, wapens met veermechanisme en dubbele noppenschieters op het dak, plus een ronddraaiende, kantelbare radar. Deze populaire speelgoedconstructieset bevat daarnaast een bouwbare speelgoedhelikopter met verstelbare, draaiende rotors en 6-schots snelvuurgeschut, en een terreinwagen met een draaiende geschutskoepel met dubbele noppenschieter. Speel spannende scènes uit de Marvel Avengers films na met 4 minifiguren, een Ant-Man microfiguur en grote verstelbare figuren van Hulk en Thanos.

Bekijk de set op LEGO Shop@Home


Jouw mening telt!

Ben jij van plan één of meerdere van deze LEGO Marvel Avengers sets in huis te halen of wacht je pas totdat je de film hebt gezien? Laat het ons weten in een reactie.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Op deze pagina vind je alle aankomende LEGO Evenementen!
– Groot aanbod aan LEGO MOC’s vind je hier!

Dit artikel bevat affiliate/gesponsorde links