[Nieuws] LEGO Lord of the Rings games niet meer digitaal te koop

1
566
LEGO Lord of the Rings games niet meer digitaal te koop

Sinds het begin van dit jaar zijn alle digitale versies van de LEGO Lord of the Rings en The Hobbit games niet meer te koop.


LEGO Lord of the Rings games niet meer digitaal te koop

De exacte reden dat de games niet meer digitaal te koop zijn is niet door Warner Bros. Games bekendgemaakt. Het vermoeden is dat het te maken heeft met de rechten op de licentie en het gebruik daarvan. Die rechten verliepen op 31 december. Daarnaast hebben Warner Bros en het Tolkien’s Estate het al vaker aan de stok gehad met elkaar. Dit omtrent het gebruik van bepaalde karakters en volken voor ander commercieel gebruik dan ooit besproken was. Het is daarom onduidelijk of het verdwijnen van de games tijdelijk is of dat ze op den duur weer terug zullen keren. Mocht je de games al digitaal hebben gekocht, dan blijven ze beschikbaar voor je om te downloaden en te spelen.


Jouw mening telt!

Wat vind jij van dit nieuws? Had je nog graag één van de LEGO Lord of the Rings games digitaal willen kopen of kun je er niet mee zitten? Laat het ons weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Op deze pagina vind je handige links naar andere websites!
– Alle huidige LEGO aanbiedingen vind je hier!