LEGO Jurassic World Nintendo Switch verkrijgbaar

0
648
LEGO Jurassic World Nintendo Switch verkrijgbaar

In 2015 verscheen LEGO Jurassic World the game op de PS4, Xbox en PC. Een Nintendo Switch versie is er nooit van gekomen, maar er is goed nieuws. De game is vanaf vandaag te koop voor de Nintendo Switch.

LEGO Jurassic World Nintendo Switch

LEGO Jurassic World

LEGO Jurassic World beslaat meer dan twintig jaar van de epische Jurassic World-franchise van Universal Pictures en Amblin Entertainment. De videogame boordevol actie en spannende avonturen, toont onvergetelijke scènes uit Jurassic Park, The Lost World: Jurassic Park, Jurassic Park III en Jurassic World in LEGO-vorm, met de kenmerkende LEGO-humor van TT Games. Fans kunnen belangrijke momenten spelen en de eilanden Isla Nublar en Isla Sorna uitvoerig verkennen. De game zal de avonturen volgen uit de eerste Jurassic World film en bevat een aantal extra’s die ook uitgegeven zijn op de PS4 en Xbox One:

  • Jurassic World DLC-pakket: Biedt toegang tot zes nieuwe personages, twee nieuwe voertuigen, de JURASSIC Response Unit, de JURASSIC WORLD Shuttle en meer.
  • Jurassic Park-trilogiepakket nr. 1: Biedt toegang tot drie personages: Dino Handler, Eric Kirby en Paul Kirby en een nieuw voertuig: het Animal Control-voertuig.
  • Jurassic Park-trilogiepakket nr. 2: Biedt toegang tot drie personages en een voertuig: Jurassic Park-helikopterpiloot, Lex en Tim Murphy en Dr. Ian Malcolms cabriolet.

De game is vanaf vandaag te koop voor Nintendo Switch en is al eerder uitgebracht voor de PS4, Xbox One en PC. De game is voor de verschillende platforms te koop via Bol.com.Wat vind jij van dit nieuws?

Heb jij een Nintendo Switch en ben jij blij met dit nieuws, laat het ons dan vooral weten. Mocht je de game hebben gespeeld op een ander platform, dan zijn we benieuwd wat je ervan vond.

Dit artikel bevat affiliate/gesponsorde links