[Nieuws] LEGO Jurassic World Jurassic Hero

0
495
LEGO Jurassic World Jurassic Hero

Het Jurassic World thema zal ook volgend jaar voorzien worden van een aantal LEGO sets. Maar daar blijft het niet bij, want er komt ook een LEGO Jurassic World Jurassic Hero Activity Book uit.


LEGO Jurassic World Jurassic Hero

Het boek is met name bedoeld voor kinderen, maar voor volwassen LEGO fans ideaal om goedkoop aan deze Owen Grafy Minifigure te komen. Net als bij het LEGO Harry Potter Back To Hogwarts boek komt ook dit boek met wat accessoires. De releasedatum van het boek staat op 29-01-19 en zal rond de €8,50 kosten. Het boek kan alvast besteld worden op Amazon.de en wordt verzonden zodra hij beschikbaar is.

LEGO Jurassic World Jurassic Hero

Meet the greatest hero of Jurassic World! Owen Grady is a dinosaur trainer, adventurer, and incredible tracker. In this activity book, solve puzzles, read comics, and explore the incredible place that is Jurassic World. It’s a prehistoric adventure not to be missed!


Wat vind jij van dit boek?

We zijn benieuwd wat jij van dit boek vindt en of je het boek voor jezelf of een ander zou kopen? We lezen het ook graag als je dit boek niets vindt en aan je voorbij laat gaan 😉