[Nieuws] LEGO Imagine & Play boeken onthuld

3
1194
LEGO Imagine & Play

Als het gaat om LEGO boeken dan is er heel wat te vinden. De uitgevers weten het interessant te houden voor de fans en geregeld worden er boeken uitgegeven die een andere weg inslaan. Ameet komt binnenkort met twee nieuwe LEGO boeken met de titels LEGO Imagine & Play: Creatures en LEGO Imagine & Play: Vehicles.

LEGO Imagine & Play

LEGO Imagine & Play Creatures

Het concept van Imagine & Play is te vergelijken met de LEGO Build Your Own Adventure boeken. Het grote verschil is dat de Imagine & Play boeken de focus op het bouwen leggen in plaats van het verhaal. Hierdoor kunnen kinderen – of volwassenen die op een spelenderwijs willen leren bouwen – hun creativiteit kwijt en nieuwe bouwtechnieken leren. Het boek zit vol met activiteiten en bevat een aantal moeilijkheidsgraden zodat je constant uitgedaagd wordt.

LEGO Imagine & Play

De LEGO Imagine & Play boeken bevatten meer dan 50 LEGO steentjes waarmee gebouwd kan worden. Daarnaast zijn er activiteiten, verhalen en bouwinspiraties te vinden. Er zijn een aantal kleurplaten inbegrepen en de dozen zijn te gebruiken als speelmatten. Er is nog geen releasedatum of prijs voor de boeken bekend. Zodra we meer weten zullen we dit artikel van een update voorzien.

Imagine & Play is the new series of boxes that encourages creative play and supports imagination. For playing together or on your own, there are more than 50 LEGO® bricks included in this gift set.

Set contains:

• Over 50 bricks to build various LEGO® models
• Book with activities of varying levels of difficulty to encourage young builders
• Colouring book
• Outstanding illustrations
• High quality, reusable box that can serve as a play mat
• Instruction and tips for parents that encourage their kids’ creativity

LEGO Imagine & Play Vehicles

Laat van je horen!

Wat vind jij van deze LEGO Imagine & Play boeken en vind je ze interessant genoeg om aan jouw verzameling toe te voegen? Laat het weten in een reactie.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Alles over het LEGO VIP programma lees je hier!
– Alle LEGO winkels van NL/BE vind je op onze LEGO Winkelpagina!