[Nieuws] LEGO Ideas van update voorzien

4
1051
LEGO Ideas van update voorzien

Nadat LEGO Ideas in juni 2018 een enorme update had gekregen, liet de community van zich horen. Zodoende werden er nog een aantal kleine updates vrijgegeven die het platform nog beter maakten. Nu meer dan een half jaar later, komt het LEGO Ideas team met nog een update.


LEGO Ideas van update voorzien

De meest belangrijke feature is hoe je kunt zoeken naar nieuwe projecten. Dit was voorheen niet al te ingewikkeld, maar het kwam rommelig over. Dit is aangepakt en via een menu aan de bovenkant van de website kun je nu makkelijker navigeren. In dit menu zijn ook een aantal thema’s te vinden en de laatste blog posts. Het vinden van (nieuwe) projecten kan nog steeds met de “discover” knop, maar die is nu verplaatst voor snellere navigatie. Het aangepaste menu is ook geoptimaliseerd voor mobiel apparaten.

LEGO Ideas van update voorzien

Je kunt nu ook jouw LEGO Ideas profiel verwijderen. Voorheen was dit niet mogelijk en kon je alleen jouw LEGO account verwijderen. Dit laatste is nog steeds mogelijk, dus let erop als je enkel jouw Ideas profiel wilt verwijderen.

LEGO Ideas van update voorzien

Mocht jij nog suggesties hebben voor toekomstige updates omtrent LEGO Ideas, dan kun je ze vanaf nu makkelijk doorgeven via een pagina. Het team zal de suggestie bekijken en eventueel implementeren. Op de pagina zijn meer topics te vinden over het platform. Je suggestie doorgeven kan via LEGO Ideas User Voice.


Wat vind jij van de update?

Ben jij actief op LEGO Ideas, dan lezen we graag wat jij van deze update vindt. Is de update welkom of vind je hem overbodig. We lezen ook graag welke suggestie jij hebt voor LEGO Ideas om het platform nog gebruiksvriendelijker te maken. Laat het weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Alles over de geschiedenis van het LEGO logo!
– Word een LEGO expert met dit handige LEGO Woordenboek!