[Nieuws] LEGO Ideas Steamboat Willie teaser

11
1092
LEGO Ideas Steamboat Willie Teaser

LEGO heeft een teaser filmpje naar buiten gebracht waarin gehint wordt naar de volgende LEGO Ideas set. Dit is de tweede LEGO Ideas set die dit jaar zal verschijnen. Naast de Steamboat Willie set komt er dit jaar ook nog een LEGO Ideas Tree House


LEGO Ideas Steamboat Willie Teaser

In het korte filmpje is er een bewegende LEGO mozaïek te zien van Mickey Mouse. De beelden doen meteen denken aan de iconische Steamboat Willie animatie. Aangezien LEGO een eerste teaser naar buiten heeft gebracht, valt te vermoeden dat de voorstelling van deze set niet lang meer op zich zal laten wachten.


Jouw mening telt!

Kijk jij uit naar de LEGO Ideas Steamboat Willie set? Laat het ons weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Alles over het LEGO VIP programma lees je hier!
– Alle LEGO winkels van NL/BE vind je op onze LEGO Winkelpagina!

Vorig artikel[Winactie] Win een volledige serie LEGO Movie 2 Minifigures
Volgend artikel[MOC] LEGO King Kong
Ik ben de jongste van het team. Geboren in België in 1995. Hierdoor ben ik ook de enige Belg van dit team. Sinds 2014 ben ik bij de Belgische Spoorwegen gaan werken. Hierdoor kwam ik eindelijk uit mijn Dark Ages. Met geld komt koopkracht en de verleiding was ineens groot. Sinds midden 2018 schrijf ik ook voor Bouwsteentjes. De set die me terugbracht is de LEGO 4561. Persoonlijk één van de mooiste 9V treinen die er is. Momenteel is mijn favoriete thema, Creator Expert.