[Nieuws] LEGO Ideas SpaceX BFR bereikt 10.000 supporters

6
1511
LEGO Ideas SpaceX BFR bereikt 10.000 supporters

Het is inmiddels al drie weken stil op LEGO Ideas betreffende projecten die de 10K supporters binnen weten te slepen. De stilte wordt doorbroken door het SpaceX BFR project van Albinolan.


LEGO Ideas SpaceX BFR bereikt 10.000 supporters

LEGO Ideas SpaceX BFR

SpaceX timmert aan de weg en in 2020 zal de Super Heavy Rocket (voorheen bekend als de Big Falcon Rocket) voor het eerst de ruimte in gelanceerd worden. Om dit hoogtepunt niet zomaar aan zich voorbij te laten gaan, heeft Albinoman de SpaceX BFR ingezonden. De raket bestaat uit twee trappen en is opgebouwd met 2020 onderdelen. De kans dat dit project als echte LEGO set uitgebracht gaat worden een zeer klein. LEGO heeft momenteel nog steeds de LEGO Ideas 21309 NASA Apollo Saturn V te koop en de SpaceX BFR is een soortgelijk project.


De kandidaten van de eerste LEGO Ideas review 2019 zijn:

Of LEGO wat in dit project ziet als LEGO Ideas set, is nog even wachten tot de uitslag van de eerste review-ronde van 2019. Mocht je meer willen weten over dit project dan kun je hem bekijken op LEGO Ideas.


Wat vind jij van dit project?

Dit project maakt weinig kans, maar we zijn benieuwd wat jij van het project an sich vindt? Zie je dergelijke sets graag verschijnen of word je er niet echt warm van?

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Alles over het LEGO VIP programma lees je hier!
– Alle LEGO winkels van NL/BE vind je op onze LEGO Winkelpagina!

Dit artikel bevat affiliate/gesponsorde links