[Nieuws] LEGO Ideas Pursuit of Flight bereikt 10K supporters

2
1588
LEGO Ideas Pursuit of Flight bereikt 10.000 supporters

De LEGO Ideas projecten die de 10.000 supporters bereiken volgen elkaar nu in een lekker tempo op. De nieuwste die aan dit rijtje toegevoegd kan worden is het Pursuit of Flight project van JK Brickworks.

LEGO Ideas Pursuit of Flight

LEGO Ideas Pursuit of Flight

De set bestaat uit twee vliegtuigen – een Sopwith Camel en een Fokker Dr.1 – die boven de wolken over een landschap vliegen. Door middel van het draaien aan een wiel aan de achterkant van de basis, vliegen de vliegtuigen ook daadwerkelijk van links naar rechts. Aangezien de vliegtuigen niet op Minifig-schaal zijn gebouwd, zijn alleen de hoofdjes van Minifigures toegevoegd aan het model. Op deze manier worden de vliegtuigjes wat meer tot leven gebracht. Buiten een achtervolging van vliegtuigen om, kan het geheel ook gebruikt worden voor andere doeleinden. Denk hierbij aan een achtervolging van een TIE Fighter en X-Wing Starfighter of vogels.

LEGO Ideas Pursuit of Flight

De kandidaten voor de tweede LEGO Ideas review 2019 zijn:

Of LEGO wat in dit project ziet als LEGO Ideas set, is nog even wachten tot de uitslag van de tweede review-ronde van 2019. Mocht je meer willen weten over dit project dan kun je hem bekijken op LEGO Ideas.

Laat van je horen!

Wat vind jij van de LEGO Ideas Pursuit of Flight en zie je hem graag als LEGO Ideas set verschijnen? Laat het weten in een reactie.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Alles over de geschiedenis van het LEGO logo!
– Word een LEGO expert met dit handige LEGO Woordenboek!